Bike Festival Brabant informatieavond 15 januari 2014 20:00 uur Ambianz Zeeland

December 2013

C:\Users\Marien\Desktop\BFB\Logo's BFB & sponsors\BikeFestivalBrabant.jpg http://www.bikefestivalbrabant.nl/wp-content/uploads/2012/10/NCFSlogo3004.jpg

Persbericht

Op 21 en 22 juni 2014 wordt in Zeeland, gemeente Landerd, het tweede Bike Festival Brabant georganiseerd. Een weekend lang genieten van een uniek wielerevenement dat zijn weerga niet kent.

De stichting Bike Festival Brabant is al een aantal maanden bezig een schitterend programma samen te stellen, met als belangrijkste speerpunten de Bart Brentjens 6- en 24-uurs race. Naast deze onderdelen wordt er voor de schooljeugd ook een dikke banden race georganiseerd. Wederom is er een bedrijvencompetitie, zijn er tal van ( trial ) demonstraties, een (wieler) markt en vele andere activiteiten en entertainment. Ook voormalig wereldkampioene veldrijden Daphny van den Brand zal acte de presence geven. Alle routes voeren door de bossen nabij Zeeland en zijn zeer afwisselend en vooral spectaculair. Zelfs een heuse passage door één van de plaatselijke horeca gelegenheden maakt onderdeel uit van het parcours. Deelname aan de 6- en 24-uurs race is mogelijk in teamverband, individueel of met bedrijven waarbij zowel de sportieve als de recreatieve mountainbiker kan aansluiten.

De organisatie is een nauwe samenwerking tussen Rotary Schaijk- Land van Ravenstein en Bart Brentjens. Dé belangrijkste missie van het evenement is het verwerven van gelden voor het goede doel, de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting.

Vooruitlopend op bovenstaande wordt er voor belanghebbenden en/of geïnteresseerden op woensdag 15 januari a.s. een informatieavond georganiseerd waarbij de plannen en uitvoering voor deze tweede editie worden gepresenteerd.

Locatie: Ambianz, Kerkstraat 60 te Zeeland om 20.00 uur.

Voor meer informatie kunt u alvast een bezoek brengen aan onze website: www.bikefestivalbrabant.nl. De diverse klasse, inschrijfgeld prijzengeld, etc. staan hierop vermeld. Vanaf 16 januari starten we via deze zelfde website met de inschrijvingen.

Organisatie Bike Festival Brabant