Hans Kuipers fietst voor Hulphond

logo Haku

Haku Witgoedspecialist Schaijk en Miele stappen op de fiets voor Hulphond Nederland.

teamfoto bewerkt

Hans Kuijpers van Haku witgoed in Schaijk en Rotarylid van Rotaryclub Schaijk – Land van Ravenstein is deze zomerperiode vol aan het trainen voor een fietstocht van ruim 300 kilometer op 26 en 27 augustus. “Nu is wielrennen al jaren lang een hobby van me, dus zeker geen straf om dit te doen,” vertelt Hans Kuijpers. “Maar nu gaat het om een goed doel waar ik volledig achter sta en waar ik zoveel mogelijk geld voor in wil zamelen.”

Hulphond Nederland

Hulphond Nederland is het goede doel waar Hans het geld eind augustus voor bij elkaar wil gaan fietsen. Hans: “Samen met oud Olympisch kampioen Bart Brentjens fietsen we met zo’n 40 collega’s en relaties ruim 300 kilometer naar het hoofdkantoor van Miele in het Duitse Gütersloh. Op zondag 26 augustus wordt bij Miele in Vianen het startschot gegeven voor de fietstocht.” Maandagmiddag hoopt het team in Gütersloh de eindstreep te halen.

Geld inzamelen

De investering voor de fietstocht is inmiddels al door Miele en een aantal gelieerde bedrijven afgedekt. “Iedere euro die we binnenhalen voor Hulphond gaat dan ook rechtstreeks naar deze organisatie.” Zelf wil Hans nog wat extra acties doen. “Koopt men hier een product van Miele, dan schenk ik zelf 15 euro aan Hulphond Nederland en krijgt de klant uiteraard knuffel Flip.”

U kunt Hans Kuijpers rechtstreeks sponsoren. Hij zal er dan voor zorgen dat al het geld bij Hulphond Nederland terecht komt. Neem daarvoor contact op met Hans via tel. 0486-462182 of bezoek zijn bedrijf Haku aan het Europaplein 9 in Schaijk. Sponsor geld kunt u overmaken op: Haku Rabobank rekeningnummer: 12.16.95.948 ovv: fietsen voor hulphond en uw naam.

Kijk voor meer informatie en rechtstreekse sponsoring op www.hulphond.nl en volg te ontwikkelingen van het Miele Cycling Team op Facebook.