Leonard Steetsel: Lid in de Orde van Oranje-Nassau

juni 2013

Leonard Steetsel: Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Afbeelding

Leonard Steetsel (53) is zaterdag benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Dat gebeurde tijdens het jubileumfeest van het Moeslandse Carnaval. Het lintje werd uitgereikt door burgemeester Marnix Bakermans van Landerd in de feesttent op het Europaplein.

Carnaval Leonard is al sinds 1994 actief in het bestuur van Stichting Carnaval De Moeslanden. Hij had in 2008 een belangrijke rol bij het realiseren van een nieuwe organisatiestructuur in de stichting. Sindsdien is Leonard voorzitter van Moesland. Daarvoor was hij onder andere actief als grootvorst en penningmeester. Bij het organiseren van het jubileumfeest voor het 55-jarig bestaan van het Moesland had Steetsel een grote rol. Ruim twee jaar lang bereidde hij samen met anderen het feest voor.

Rotary Club Leonard Steetsel stond mede aan de basis van de oprichting van Rotaryclub Schaijk - Land van Ravenstein in september 2006. Van 2011 tot en met 2012 was Leonard voorzitter van Rotary Club Schaijk en Land van Ravenstein. Verschillende projecten zijn mede door zijn inzet tot stand gekomen, zoals een tuin voor de woongroep Dolfijn, een boek over de geschiedenis van het Land van Ravenstein en een culinaire autorally.

Voetbal Leonard is sinds 2008 actief bij voetbalvereniging DAW in Schaijk als scheidsrechter bij jeugdwedstrijden.