Oproep aan alle Rotaryclubs om mee te doen met Bike Festival Brabant 2016

Logo.jpg

Oproep aan alle Rotaryclubs

In het weekend van 24, 25 en 26 juni 2016 wordt in Zeeland, gemeente Landerd, voor de vierde maal het Bike Festival Brabant georganiseerd. Het weekend staat geheel in het teken van de wielersport, waarbij de Bart Brentjens 24 uurs race als rode draad fungeert. Naast de 24 uurs race is er ook 4 en 6 uurs race. Daarnaast is er een dikke banden race voor de jeugd en een bedrijvencompetitie. Op zaterdag avond worden ouderwetse home-train-wedstrijden georganiseerd. Er wordt gefietst voor het goede doel. Het hoofddoel is de Stichting NCFS (beter bekend als de taai-slijm ziekte) waarbij de organisatie er naar streeft om 75% van de inkomsten aan het goede doel te schenken.

Het evenement wordt georganiseerd wordt door Rotaryclub Schaijk – Land van Ravenstein. Een evenement wat een jaarlijks terugkerend sport festival voor wielerliefhebbers is. Als ambassadeurs hebben Bart Brentjes (meervoudig nationaal, wereld en Olympisch kampioen mountainbike) en voormalig wereldkampioene veldrijden Daphny van den Brand zich verbonden aan dit wielerspektakel.

Wat verwachten wij van u als Rotaryclub:
Meedoen, dat ten eerste, meedoen aan dit bijzondere evenement waarbij er een wisselbeker is voor de best presterende Rotaryclub. Van u wordt verwacht dat u naast het inschrijfgeld uw best doet om extra geld op te halen door uzelf bv. te laten sponsoren en dit dan in de vorm van een cheque aan te bieden bij de finish.

Dus... stel een team samen, start met trainen, schrijf je in en doe mee aan het Rotary Bike Festival Brabant 2016!

Bekijk de trailer van afgelopen jaar: https://youtu.be/4uUdFv6fAyU
Voor meer informatie en foto's: www.bikefestivalbrabant.nl en www.facebook.com/bikefestivalbrabant
Om uw club in te schrijven voor dit evenement graag een e-mail naar: leonard.steetsel@home.nl

Hieronder enkele reacties van deelnemers van de vorige edities: