Bike Festival Brabant zoekt vrijwilligers; Help ons en sponsor je club

April 2014

VRIJWILLIGERS GEZOCHT !!!!!!

Help ons en sponsor je club

Wij zoeken vrijwilligers die ons kunnen helpen bij het realiseren van dit fantastische midzomernachtspektakel !!

Er is met name hulp nodig bij het toezicht houden op het parcours zodat alles veilig verloopt en de mountainbikers ongestoord kunnen fietsen. Daarom zoeken wij mensen met verantwoordelijkheidsgevoel vanaf 18 jaar, overdag eventueel vanaf 16 jaar, om op verschillende punten in het parcours te posten.

Voor deze hulp beloont de Rotaryclub Schaijk/Land van Ravenstein deze vrijwilligers met 5 euro per uur als sponsoring voor jullie club, vereniging of goede doel naar keuze !! Onze voorkeur gaat uit naar lokale verenigingen en doelen, zoals voetbalverenigingen, scoutingclubs. e.d. uit de omgeving Schaijk, Zeeland, Ravenstein. Maar je kan ook geld inzamelen om bv. mee te doen aan de Alpe D´Huzes.

Heb je interesse meld je dan aan op info@paardenmelk.nl. Vermeld je vereniging/goede doel, leeftijd en op welke tijden je ingezet kunt worden en hoe vaak/lang. Vanaf zaterdag 16.00 tot zondag 16.00 worden er blokken van 4 uur posten gemaakt. Verder krijgen alle vrijwilligers als persoonlijke beloning voor hun inzet consumptiebonnen die op de vrijwilligersavond te besteden zijn die later georganiseerd wordt.

Meld je aan zodat we er samen voor kunnen zorgen dat het Bike Festival Brabant 2014 een succes wordt!!!

Voor meer informatie
Carla van de Laar
0486 453777
Info@paardenmelk.nl

Voor meer informatie de website: www.bikefestivalbrabant.nl