Traingspakken voor het G-team van DAW Schaijk

C:\Users\Gebruiker\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Outlook\2WXJ15N2\Logo trainingspakken DAW.jpg november 2017

Nieuwe trainingspakken voor de spelers van het G-team van DAW Schaijk

Eindelijk was het dan zover, die nieuwe kledinglijn van DAW Schaijk is een feit en het G-team mocht ze gisteren in ontvangst nemen; evenals jassen en sweaters voor de leiding.

Na een mooie toespraak van Conchita ontving Bernice van Eert bloemen van het G-team die trots waren op hun nieuwe trainingspakken.

DSCF2407.JPG

DSCF2415.JPG
G-team voetbalvereniging DAW uit Schaijk krijgt nieuwe traingspakken

DSCF2422.JPG

G-team DAW Schaijk
Drie enthousiaste en betrokken jonge mensen uit Schaijk, Lieke Jacobs, Maartje Geurts en Jan van der Linden, gingen in mei 2016 aan de slag met het nieuwe G-team van DAW. "Wij vinden dat mensen met een beperking ook van leuke activiteiten als voetbal moeten kunnen genieten", vertelt het drietal. "Niemand staat buitenspel. Lekker trainen en oefenen op het voetbalveld. Normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet."

Rotary
Rotary is ’s werelds grootste internationale humanitaire service organisatie. De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uidrukking in haar lijfspreuk 'Service above self'. Dat betekent dat je bereid bent iets van jezelf te geven. Dat je dienstbaar wilt zijn aan de samenleving en dit in de praktijk ook zichtbaar wilt maken. De opzet van de organisatie nodigt daartoe uit. Want Rotary is een netwerk waarbinnen leden bereid zijn hun (vak)kennis ten dienste te stellen van de gemeenschap en direct of indirect deel te nemen aan charitatieve en educatieve projecten. Het (be)dienen van de (plaatselijke) gemeenschap, zowel persoonlijk als in clubverband en indien mogelijk samen met bestaande organisaties.

Voor meer informatie: www.rotary.nl/schaijklandvanravenstein/.

http://static.arenalokaal.nl/uploads/8b/0d/8b0d51cafafb0ac73995121feb7cc407.png
Voorzitter van de AMBI Stichting Rotaryclub Schaijk - Land van Ravenstein Bernice van Eert reikte vorig jaar de cheque uit aan de leiders van het G-Team van DAW Schaijk tijdens een fundraising filmavond