© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

NIGHT OF THE ROTARY 1 februari 2020 BENEFIETCONCERT

Night of the Rotary

Klassieke muziek en filmmuziek, hand in hand.

Het concert

Klassieke muziek en filmmuziek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Wouter Harbers (vleugel) en Robert Cekov (viool) geven op zaterdag 1 februari 2020 voor Rotary Scherpenzeel-Woudenberg een concert met muziek uit mooie en ontroerende films en van bekende componisten.

Tijdens dit concert zal alt/mezzo sopraan Marianne Selleger een gastoptreden verzorgen.

Wouter Harbers is een jonge, ambitieuze pianist met een brede achtergrond. Hij is een veel gevraagde pianist met jaarlijks ruim 100 optredens per jaar en heeft acht eigen concertseries in Zeist en Amersfoort. Sinds 2011 is Wouter fulltime pianist en is zijn missie klassieke pianomuziek op een toegankelijke manier dichter bij het brede publiek te krijgen. Onlangs heeft Wouter zijn debuut in het Concertgebouw in Amsterdam gemaakt.

Robert Cekov begon al op jonge leeftijd zijn vioolstudie en wint diverse prijzen. Robert is sinds 1990 eerste violist in het Nationaal Balletorkest in Amsterdam en treedt op met diverse ensembles over de hele wereld.

Marianne Selleger is een veelzijdige zangeres met een ruime ervaring in opera, liederen en oratorium. Van Italiaanse filmmuziek tot verfijnde klassiek liederen van Brahms.

Rotary Scherpenzeel-Woudenberg

Rotary Scherpenzeel-Woudenberg maakt deel uit van Rotary International. Onze club is opgericht in 1985. Het is een club waar leden van verschillende beroepsgroepen elkaar wekelijks ontmoeten en van elkaar leren. Rotary Woudenberg-Scherpenzeel helpt bij lokale en internationale projecten. De inkomsten hiervoor worden gevormd door het organiseren van allerlei activiteiten door de leden van de club.

Ons lokale project

Dit jaar gaat de opbrengst van het concert naar de voedselbank in Scherpenzeel-Woudenberg. Zij ondersteunen ruim 30 huishoudens in deze beide gemeentes, om een gezonde maaltijd op tafel te kunnen zetten.

Toegangsprijzen en sponsormogelijkheden

Om dit project mogelijk te maken, hebben we naast de verkoop van de concertkaarten, ook uw hulp nodig. Iedere gift is van harte welkom en komt ten goede van dit lokale project. Neem gerust contact met ons op voor de diverse sponsormogelijkheden.

Toegangskaart voor het concert €13,50 (incl. koffie/thee voorafgaand aan het concert)

Pauze arrangement €8,50 per persoon

In de pauze bieden we u de mogelijkheid aan om aan een gereserveerde tafel te genieten van een hapje en een drankje. Op deze manier hoeft u niet in de rij te staan.

U kunt er ook voor kiezen in de pauze aan het buffet uw drankje te bestellen tegen inlevering van een muntje. Muntjes zijn voor aanvang van het concert te koop in de hal van de kerk.

Meet & Greet

Na het concert bent u van harte welkom de musici te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje.

De kaarten kunt u kopen bij de Rotary leden of door overmaking van het bedrag en vermelding van uw naam op rekeningnummer NL39ABNA 0480 4909 10 Rotary Scherpenzeel-Woudenberg. De kaarten liggen dan bij de ingang van de kerk voor u klaar.

Voor meer informatie, kaartverkoop en verdere sponsormogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via de mail: rcsw1570+concert@gmail.com.

Alle gegevens op een rijtje

Datum: zaterdag 1 februari om 20.00 uur

Plaats: De Achthoek, Molenweg 1 in Scherpenzeel

Muziek: Wouter Harbers en Robert Cekov

Marianne Selleger

Prijs: €13,50 toegangskaart (inclusief koffie/thee voorafgaand aan het concert)

€8,50 pauzearrangement

Muntjes voor consumpties zijn te koop voor aanvang concert

Rek.nummer: NL39ABNA 0480 4909 10 t.n.v. Rotary Scherpenzeel-Woudenberg