Lid Worden?

Webmaster

Welkom op onze clubsite en fijn dat je belangstelling hebt voor Rotary Schoonhoven. Op onze website kun je het één en ander over onze activiteiten lezen, maar het is ook interessant om naar dit filmpje te kijken:

Welcome to Rotary?

http://www.rotary.nl/d1570/dossiers/leden/hoe_kan_ik_lid_worden_van_rotaryclub_.docx/hoe_kan_ik_lid_worden_van_rotaryclub_-1.png

http://www.rotary.nl/d1570/roots/roots.doc/roots-1.jpg

Toegegeven, dit is bekende Amerikaanse kost, maar wij hebben ook onze eigen Rotarian Jürgen Rayman, die een typisch Nederlandse uitleg geeft over het Rotary lidmaatschap.

Rotary Roots

door Jürgen Rayman

 

 

Als je na het zien van deze twee films het idee hebt dat Rotary bij je past en jij bij Rotary, dan nodigen wij je uit je belangstelling te tonen. Hoewel Rotary diverse regels kent voor het uitnodigen van kandidaat-leden en het toetreden tot een club, is het zeker mogelijk je belangstelling zelf kenbaar te maken om lid te willen worden van onze Rotaryclub. Zowel vrouwen als mannen die werkzaam zijn en een leeftijd hebben van ongeveer 30 tot 50 jaar (een jaar meer of minder maakt uiteraard niet uit) zijn welkom.

Ø

Ben je werkzaam in een bepalende of specialistische functie?

Ø

Ben je ouder dan 30 jaar?

Ø

Heb je tijd en zin om je in te zetten voor maatschappelijke projecten?

Ø

Ben je op zoek naar inhoudelijke, verdiepende gesprekken?

Wanneer je belangstelling hebt, meld je dan aan bij onze commissie Nieuwe Leden door het sturen van een email met je gegevens (naam, adres, leeftijd & beroep) naar peterjan.dejong@gmail.com. Zij nemen daarna contact op met jou. Je aanvraag wordt door de ledencommissie besproken en wanneer het bestuur van onze club een nadere kennismaking op prijs stelt, zal contact met je worden opgenomen voor het maken van en afspraak. Je ontvangt uiteraard altijd bericht van ons, ook als wij het idee hebben dat het lidmaatschap van onze club minder passend is. Het zal duidelijk zijn dat met de toegezonden informatie vertrouwelijk wordt omgegaan.

Graag tot ziens!