© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotaryclub Sliedrecht e.o. en Ondernemers maken Sliedrecht nog fleuriger

Rotaryclub Sliedrecht en Ondernemers maken Sliedrecht komend voorjaar nog fleuriger.

Rotaryclub Sliedrecht heeft in het kader van de actie “Polio de Wereld uit” 2.500 Tulpenbollen gekocht. Met de opbrengst van de verkoop van deze speciaal gekweekte “End Polio Now Tulp” worden er kinderen over de gehele wereld ingeënt tegen polio.

In samenwerking met de Ondernemers op de Kerkbuurt worden deze Tulpenbollen dinsdagmiddag 26 november a.s. om 14.00 uur door leerlingen van Groep 5 van de Openbare Basisschool de Wilgen uit Sliedrecht.in de Cortenstalen plantenbakken op de Kerkbuurt geplant.

Om ervoor te zorgen dat deze Tulpenbollen in april 2020 ook uitgroeien tot prachtige Tulpen worden de leerlingen begeleid door Carolien van Zessen van Garden Inspirations Sliedrecht. Carolien verzorgt met haar bedrijf sinds dit jaar de Cortenstalen plantenbakken.

Dinsdag aan het einde van de middag worden er bij een woongroep van ASVZ locatie Merwebolder door de bewoners bij hun wooneenheid ook 100 bollen in de grond gestopt. Later deze week worden er bij negen andere woongroepen ook 100 bollen geplant. De bollen die overblijven worden door de kinderen gepoot bij o.a. hun school.