© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Uitnodiging wijnavond 12 november 2019

UITNODIGING VOOR EEN

BIJZONDER BIJZONDERE AVOND

Wijnactie

Rotaryclub Sliedrecht en Omstreken 1979-2019

12 November - noteert u vast in uw agenda?

Op dinsdagavond 12 november aanstaande gaat onze Wijnactie 2019-2020 van start. U bent van harte welkom!

Een bijzonder jubileum: 1979-2019

Vanaf 18.00 uur bent U van harte welkom in de Lockhorst, waar u kunt kennismaken met onze nieuwe selectie Rotary-wijnen die wij u graag presenteren onder het genot van een aantal passende gerechtjes. En omdat het de 40e keer is dat we onze wijnactie houden, maken we dit jubileumjaar heel bijzonder. Niet alleen wat betreft de keuze van onze wijnen, maar –belangrijker nog- het doel waar de opbrengst voor bestemd is: project Nethedal van onze zusterclub Heist-op-den-Berg. Tijdens de avond zullen onze Belgische vrienden u daarover uitgebreid informeren.

Wij hopen u te mogen begroeten op de 12e november!

Namens de Wijncommissie,

Paul van Bakel

Nethedal, een uniek project

Nethedal is een dagcentrum voor mensen met een beperking in Heist-op-den-Berg. Het is gestart 1985 met een ruimte voor 10 gasten door onze zusterclub RC Heist-op-den-Berg. Maar uitbreiding was en blijft nodig. In 2000 was nieuwbouw gerealiseerd. Nu maken 32 mensen gebruik van de diensten, de meesten voltijds. En nog steeds is onze zusterclub de belangrijkste fundraiser en bestuurder.

Nu de volgende stap!

Vanaf de start wilde men ook een dag- en nachtverblijf bouwen. Subsidie krijgen lukte niet. Gelukkig is er nu een partner gevonden, waarmee het nachtverblijf gerealiseerd wordt. Maar ook de inrichting moet bekostigd worden. RC Heist-op-den-Berg zoekt daarvoor ook steun bij Rotary International en bij ons. En omdat zij al decennia onze zusterclub zijn en zich heel vaak belangeloos hebben ingezet voor onze projecten, is het nu is

Partners, vrienden en relaties zijn van harte welkom!

het de kans voor ons om iets terug te doen! Last but not least: de gezamenlijke opbrengst zal worden verdubbeld door Rotary International.