Welkom op de website van Rotaryclub Twenterand

SamenLoop voor Hoop Twenterand

Bekijk de video van dit Rotary Twenterand project

Vechtgenotenhuis Ommen ontvangt cheque van Samenloop voor Hoop Twenterand.

 

Voorzitter Bert Hospers van Samenloop voor Hoop Twenterand heeft op 22 november 2017 een cheque ter waarde van € 10.000 uitgereikt aan Rein Kuipers van het Vechtgenotenhuis in Ommen.

 

Tijdens een bijeenkomst van Rotaryclub Twenterand, waarvoor ook de bestuursleden van de samenloop waren uitgenodigd, heeft voorzitter Bert Hospers een korte terugblik gegeven op de succesvolle Samenloop voor Hoop Twenterand 2017. Van de totale opbrengst van

€ 111.190 is een bedrag van € 10.000 beschikbaar gesteld voor het Vechtgenotenhuis in Ommen.

 

Het Vechtgenotenhuis is een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten en hun naasten en biedt een plek om elkaar te ontmoeten als lot- en vechtgenoten. Rein Kuipers bedankte het bestuur van de samenloop voor de gewaardeerde bijdrage. Hiermee kan het doel van het inloophuis als een plek om even op adem te komen mede worden gerealiseerd.    Meer informatie

Nieuwe leden welkom

Rotaryclub Twenterand zoekt nieuwe leden!


Draagt u de uitgangspunten van Rotary een warm hart toe en wilt u bijdragen aan dienstverlening naar de maatschappij bij een gezellige serviceclub?

Reageer dan naar rotaryclubtwenterand@gmail.com voor nadere inlichtingen. 


Wij hebben wekelijkse bijeenkomsten op dinsdagavond van 17.30-19.30 uur bij De Johanneshoeve, Dalweg 39 te Westerhaar-Vriezenveensewijk. De bijeenkomsten beginnen met een inloopborrel tot 18.00 uur, waarna gezamenlijk de maaltijd wordt gebruikt. Aansluitend genieten we van een interessante lezing door een deskundige op het gebied van een maatschappelijk onderwerp of specifiek beroep. Naast de reguliere bijeenkomsten organiseren we ook fundraising activiteiten, zoals bijvoorbeeld de Samenloop voor Hoop Twenterand, We onderhouden contacten met Rotaryclubs in Duitsland en Engeland en verzorgen uitjes voor mensen met beperkingen, een barbecue voor vrijwilligers van maatschappelijke organisaties of een jaarlijkse paaswandeling ten behoeve van een goed doel.


Indien u belangstelling heeft nodigen we u van harte uit om eens een keer een bijeenkomst vrijblijvend bij te wonen om de sfeer in de club te proeven!


Meer informatie