© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Nieuwe leden welkom
Hoe kan ik lid worden
De Johanneshoeve
Tulpenbollen voor het Liefferdinck
Polio de wereld uit
.
GA NAAR DE WEBSITE
INFORMATIE
100 jaar rotaru
HIER ALLE INFO

Welkom op de website van Rotaryclub Twenterand

Kom kennismaken met Rotaryclub Twenterand

Rotaryclub Twenterand nodigt je tijdens de landelijke Week van de Open Clubbijeenkomsten uit op dinsdag 5 april. Met onze open clubbijeenkomst willen we iedereen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met Rotary.

 

De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk ‘Service above Self’. Bij Rotary doen we dat actief en maken we dat samen zichtbaar. Wij zijn People of Action. Iets van jezelf geven, dienstbaar zijn. Wij zetten ons in voor goede doelen in de gemeente Twenterand, maar ook ver daarbuiten. 

Rotary is een Serviceclub, internationaal georganiseerd. In bijna alle landen ter wereld vind je Rotaryclubs. Samen met andere clubs realiseren Rotarians internationale projecten om de grootste uitdagingen van onze tijd aan te pakken.

We wisselen onze professionele kennis uit, vertellen over ons vak en luisteren naar interessante en veelzijdige presentaties tijdens onze clubbijeenkomsten. Op het persoonlijke vlak zijn we een waardevol klankbord voor elkaar. Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: je helpt actief mee om het verschil te maken en je sluit vriendschappen voor het leven. 

Open clubbijeenkomst

Je bent van harte welkom op onze open clubbijeenkomst. De ontvangst is om 18.00 uur in De Johanneshoeve, Dalweg 39, 7676 SB Westerhaar-Vriezenveensewijk. We laten je graag kennismaken met Rotary en hebben daarnaast ook een interessante spreker Martha van Abbema gevonden die een presentatie zal geven over de ontwikkelingen van het Natura 2000 gebied de Engbertsdijksvenen en de gevolgen voor de omgeving, bezoekers, omwonenden en ondernemers.

De bijeenkomst is om 20.00 uur afgelopen. Aanmelden kan tot 2 april 2022 bij de Johanneshoeve via e-mailadres info@dejohanneshoeve.nl of telefoon 0546-65 91 15. (tijdens de bijeenkomst wordt gratis een buffetmaaltijd met koffie na aangeboden, drankjes zijn direct af te rekenen met de Johanneshoeve)

Nieuwe leden welkom

Rotaryclub Twenterand zoekt nieuwe leden!


Draagt u de uitgangspunten van Rotary een warm hart toe en wilt u bijdragen aan dienstverlening naar de maatschappij bij een gezellige serviceclub?

Reageer dan naar rotaryclubtwenterand@gmail.com voor nadere inlichtingen. 


Wij hebben tweewekelijkse bijeenkomsten op dinsdagavond van 18.00-20.00 uur bij De Johanneshoeve, Dalweg 39 te Westerhaar-Vriezenveensewijk. De bijeenkomsten beginnen met een inloopborrel tot 18.30 uur, waarna gezamenlijk de maaltijd wordt gebruikt. Aansluitend genieten we van een interessante lezing door een deskundige op het gebied van een maatschappelijk onderwerp of specifiek beroep. Naast de reguliere bijeenkomsten organiseren we ook fundraising activiteiten, zoals bijvoorbeeld de Samenloop voor Hoop Twenterand, We onderhouden contacten met Rotaryclubs in Duitsland en Engeland en verzorgen uitjes voor mensen met beperkingen, een barbecue voor vrijwilligers van maatschappelijke organisaties of een jaarlijkse paaswandeling ten behoeve van een goed doel.


Indien u belangstelling heeft nodigen we u van harte uit om eens een keer een bijeenkomst vrijblijvend bij te wonen om de sfeer in de club te proeven!