© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotary Sportdag 2023

Persbericht Rotary Club Veenendaal

----------------------------------------------------------------------

Onderwerp: Rotary Sportdag 2023

Datum: 4 februari 2023

----------------------------------------------------------------------

Rotary Sportdag 2023

In 2022 hebben we voor het eerst buiten gesport. Het een warme sportdag, maar het was geweldig. Tijdens het beachvolleybal waande we ons daadwerkelijk op het strand. Reden te meer om na zo’n geslaagde editie wederom een buiten sportdag te organiseren.

Zin om dit jaar ook zo’n leuke dag te hebben? Om met collega's een dagje te teambuilden? Of met een vriendenclub een sportieve dag te beleven? Dat kan! Doe dan mee op zaterdag 13 mei a.s. aan de Rotary Sportdag bij Sporthal De Vallei.

Met een team van 4 of 5 personen (of met meerdere teams) worden die dag van circa 9.30 uur tot 15.30 uur wedstrijden gedaan in diverse sporten, zoals beachvolleybal, trefbal en spinning. De sportiviteit en gezelligheid op deze dag staan voorop, maar uiteraard kan voor een trofee gestreden worden. De lunch op deze dag wordt verzorgd.

Niet onbelangrijk: de opzet is niet alleen een actieve, leuke, sportieve dag te hebben, maar we gaan sporten voor het goede doel. Daarom vragen we om een sponsorbijdrage van minimaal € 1.000 per sportteam voor de volgende goede doelen: Missie0318, Jeugdsportfonds, Stichting Tree of Life, Kraamkliniek Khosolo Malawi, See You Foundation, Stichting Present en Buitenzorg.

We streven er naar om minimaal € 20.000 op te halen voor deze goede doelen. Dus we hopen op uw sponsorbijdrage en sporters op 13 mei 2023 met de 24ste Rotary Sportdag.

Meer weten? Kijk voor voorgaande edities van deze sportdag op www.rotarysportdag.nl

Of kijk voor een goede indruk naar de film van sportdag 2022: Rotary Sportdag Veenendaal 2022 - YouTube

Meld u aan via secretaris@rotary0318.nl Ook voor nadere informatie kunt u een bericht naar dit emailadres sturen, dan neem we graag contact met u op.