© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotary Bedrijvensportdag 2022

Persbericht Rotary Club Veenendaal

--------------------------------------------------------------------------------------------

Onderwerp: Rotary Sportdag 2022

Datum: 14 april 2022

--------------------------------------------------------------------------------------------

Rotary Sportdag 2022

We mogen weer! De afgelopen twee jaren heeft het niet kunnen doorgaan, maar op 18 juni 2022 gaan we er weer voor. Rotaryclub Veenendaal organiseert dan haar 23ste Bedrijvensportdag.

Hoewel we niet aan een jarenlange succesformule willen tornen, gaan we dit jaar verfrissende elementen toevoegen. In plaats van een sportdag in januari in een sporthal, zal het dit jaar plaatsvinden op het beachcourt van de Valleihal bij LaVita Lifestyleclub.

Als het weer het toelaat hebben we niet alleen (nieuwe) binnensporten als spinning, bodypump, tabata en boksen op het programma staan, maar ook de volgende buitensporten: beach-volleybal, korfbal en midgetgolf.

Het hebben van een sportieve, gezellige sportdag staat voorop, maar dat niet alleen. Er zal ook dit jaar gesport worden voor verschillende goede doelen. De lokale / regionale goede doelen zijn: Kinderkrant Jong0318, snoezelruimte van De Kleine Bron, kerstevent Leger des Heils. Daarnaast gaan we sporten voor twee internationale doelen: schoolmoestuinen van Por Eso! in Peru en het Medisch Centrum in Angola.

Vanwege de goede doelen kan vanaf een bijdrage van € 1.000 per sportteam worden meegedaan. Een sportteam bestaat uit 4 of 5 spelers. Een bedrijf / organisatie kan een sportteam samenstellen uit personeelsleden. Goed voor de teambuilding na wellicht een lange periode van thuiswerken. Uiteraard is het ook mogelijk om een sportteam te vormen met leveranciers en/of klanten.

Op zaterdag 18 juni 2022 is de sportdag. Aanvang om 10.00 uur. Einde rond 15.30 uur. Doe mee! Meld u aan via secretaris@rotary0318.nl Ook voor nadere informatie kunt u een bericht naar dit emailadres sturen, dan neem we graag contact met u op.