© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Boekenbeurs online, vrijwilligers gezocht

Foto boekenbeurs

BOEKENBEURS ONLINE, vrijwilligers gezocht

Ook tijdens deze corona tijd zitten we niet stil. We oriënteren ons op alternatieve activiteiten want de kans dat we in februari 2021 onze geplande boeken- en platenbeurs kunnen organiseren is zeer klein. Dat is jammer voor ons als organisatie maar bijzonder spijtig voor de goede doelen die gehoopt hadden op een donatie.

Het bestuur is intensief in overleg gegaan met haar vrijwilligers en samenwerkingspartners (Vincentius Vereniging Venlo en Rotary Venlo Maas en Peel). We zijn op zoek naar veilige en geoorloofde verkoopmogelijkheden. Het moet ons toch lukken, ondanks alle maatregelen, om onze inspanningen van dit jaar om te zetten in een financiële opbrengst in 2021, ten behoeve van de goede doelen?

Een van de eerste projecten die we willen gaan oppakken is de internetverkoop.

Dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Duizenden boeken en platen inventariseren, inscannen, fotograferen en rubriceren. Zoeken naar geschikte verkoopplatforms. Data invoer, verkoopadministratie, inpakken en verzenden. Een aantal van deze werkzaamheden kunnen we verdelen onder onze huidige vrijwilligers. Maar, voor met name de digitale afhandeling is het bestuur op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Vrijwilligers die zich specifiek gaan bezighouden met het opzetten van het onderdeel ‘internetverkoop’.

Ben jij geïnteresseerd of ken je iemand die geïnteresseerd is en wil je graag op deze wijze een steentje bijdragen aan een mooie opbrengst voor de goede doelen die wij jaarlijks steunen? Stuur dan een mail naar ons secretariaat: boekenbeursvenlo@gmail.com.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.