Blije kinderen dankzij onze sponsors...

09/09/2018

Rotaryclubs betalen een vast bedrag voor de deelname van een kind. De deelnemersbijdragen dekken de kosten niet volledig. Tijdens het kamp betalen we bijvoorbeeld ook de kost en inwoning van de studentenleiding. Die kosten en ook extra uitgaven voor o.a. T-shirtjes voor de kinderen proberen we zoveel mogelijk te financieren met sponsorbijdragen.

Wij zijn de Rotaryclubs en andere ‘vrienden van het Vlielandkamp’ die het kamp sponsoren met een financiële gift of een bijdrage in natura zeer erkentelijk! Voor het Vlielandkamp 2018 mochten wij een zeer gewaardeerde donatie ontvangen van o.a.:

>

RC Amstelveen

>

RC Amsterdam-Halfweg

>

RC Amsterdam-Zuidas

>

RC Boskoop

>

RC Coevorden

>

RC Goes

>

RC Noordwijk

>

RC Den Helder Julianadorp

>

RC Utrecht-West

>

RC Harlingen

>

RC Vianen-Vreeswijk

>

RC Woudrichem

>

....

>

Fonds Eiercentrale

>

Teenstra Foundation

>

Bouwfonds

>

....

Bedrijven, particulieren en natuurlijk Rotaryclubs die een financiële bijdrage willen leveren kunnen dat doen door een donatie te storten op rekening NL50 ABNA 0436 2575 48  t.n.v. Stichting Rotary Vlielandkamp o.v.v. ‘gift’ en de naam van de club. De Stichting Rotary Vlielandkamp voldoet aan de eisen die verbonden zijn aan de ANBI-status.


janvanvlieland download D:\Dropbox\Website_Vlielandkamp\Content\fotoalbums\2017_1\2017_vlie1_159.JPG

Naast financiële steun ontving de Stichting Rotary Vlielandkamp ook in 2018 weer een aantal sponsorbijdragen in natura. Uiteraard worden dergelijke giften zeer gewaardeerd. Ze betekenen veelal de ‘kers op de taart’ die Vlielandkamp heet.

>

Fietsverhuurbedrijf Jan van Vlieland levert sinds jaar en dag tegen gereduceerd tarief huurfietsen, verzorgt het bagagevervoer en voert de zeehondentochten uit met supersnelle rubberboten.

>

Parkeeraccommodaties ‘Tjerk Hiddes’ biedt gedurende de gehele kampperiode een gratis parkeerplaats aan in de ondergrondse Parkeergarage Veerterminal voor de auto van de coördinatoren. Zo hebben zij in geval van calamiteiten hun auto in Harlingen binnen handbereik.

>

Rederij Doeksen verzorgde de overtocht per veerboot van de kinderen en leiding naar en van Vlieland tegen een gereduceerd tarief. 

>

RC Harlingen sponsorde de aanschaf van speelgoed.

>

RC Sneek-Zuidwesthoek sponsorde de druk van onze ‘vriendenboekjes’.

>

Joëlle Schneider schonk een grote hoeveelheid zonbeschermingsmiddelen.

>

Hotel Posthuys bood spontaan gratis onderdak aan de workshopleider van circus Tadaa.

>

Alle kinderen ontvingen namens de Stichting Rotary Vlielandkamp bij het vertrek naar huis als aandenken een hoody met Rotary Vlielandkamp opdruk. Een hoody is een sweatshirt met een capuchon. De gift werd zeer gewaardeerd! Wij zoeken nu een sponsor om deze geste in 2019 te kunnen continueren.

>

....

Wilt u als Rotaryclub of als bedrijf ook een sponsorbijdrage in natura schenken, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de coördinatoren van het Vlielandkamp. U kunt ons bereiken via info@vlielandkamp.nl.