Aanmelden Vlielandkamp 2021
vanaf 1 december a.s.

24/08/2020

In 2020 moest voor het eerst in de bijna 50-jarige geschiedenis van het Rotary Vlielandkamp het kamp worden afgelast als gevolg van de corona uitbraak. Een pijnlijke beslissing, maar er waren te veel limiteringen om de deelnemertjes een fijne en onbezorgde vakantie te kunnen bieden, nog afgezien van de gezondheidsrisico’s voor alle betrokkenen.

Vooralsnog gaan we ervan uit dat we het kamp volgend jaar weer gewoon kunnen laten doorgaan. Vanaf 1 december a.s. kunnen kinderen voor het kamp in 2021 worden aangemeld via de website van het Rotary Vlielandkamp.

AANVULLENDE INFORMATIE OVER AANMELDEN

Kinderen die eerder waren aangemeld voor het kamp in 2020 kunnen ook nu weer worden aangemeld. Zelfs als ze tijdens het kamp in 2021 de leeftijd van 11 jaar hebben. Speciaal voor hen hebben we de leeftijdsgrens eenmalig opgerekt. Zodoende bieden we alle kinderen die het Vlielandkamp in 2020 aan hun neus voorbij zagen gaan, in 2021 een herkansing. Ze krijgen dan voorrang bij plaatsing, maar alleen als de betreffende Rotaryclub ze vóór 31 december a.s. via het ‘webformulier definitief aanmelden’ opnieuw en met geactualiseerde gegevens aanmeldt.

Vol is vol, dus noteer de data in uw agenda en regel uw aanmelding tijdig.

Klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan.