© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotary Voorburg online

Rotary Voorburg, een echte virtuele community

De afgekondigde “social distance” voorkomt fysieke overdracht van het coronavirus. Heel effectief gelukkig, maar we horen dat de lege agenda’s en de afstand ook saai zijn en mogelijk erg onhandig voor mensen die alleen zijn en hulp nodig hebben. Als Rotary Voorburg willen we ook nu een community blijven en kijken wat we voor elkaar en anderen kunnen betekenen of doen. Wij maken van de nood een deugd en hebben het volgende plan om toch dicht bij elkaar te blijven en waar nodig te ondersteunen.

Elke dag om 5 uur is er een skype meeting voor wie dat wil. En op elke donderdag voor alle leden, ook om 17:00uur. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is Skype. We hebben voor Skype gekozen omdat veel mensen daar al ervaring mee hebben, het is toestel en systeemonafhankelijk en het is gratis. Om skype te installeren ga je naar https://www.skype.com/nl/get-skype/ , of https://www.seniorweb.nl/software/skype en installeer je Skype volgens de aanwijzingen. (Om ons te laten weten dat het is gelukt, is het aardig om via skype een berichtje te sturen naar Rotaryclub Voorburg)

Wij sturen dagelijks om 16:45uur een invite voor de virtuele vergadering, zodat je via die link kunt inloggen. En als je eenmaal bent aangemeld op Skype, word je toegevoegd aan de groep, en krijg je vanuit de groep een herinnering 15 minuten van tevoren.

Wij houden in de gaten of je in de virtuele rotary bijeenkomst komt, zo niet gaan we je bellen.

Als iets niet lukt bel met José of Willem