Groot Voorburgs Dictee

Donderdag 30 mei 2013 organiseeren de Rotaryclubs in Voorburg een dictee met als goed doel een boottocht voor hulpbehoevende bejaarden in Voorburg e.o. Het dictee werd geschreven door de neerlandicus Henk Stijntjes. Het dictee werd gepresenteerd door een oud-Voorburger: de tv-presentator Joost Karhof, onder meer bekend van Nieuwsuur en Kunststof TV. Het voorlezen van het dictee ‘in stukjes’ – zin voor zin en regel voor regel – gebeurde net als vorig jaar door burgemeester Hans van der Sluijs. Kijk voor een uitgebreid verslag van het 2013 Groot Voorburgs Dictee op:

http://www.dictees.nl/hartenheer-bezorgt-boogert-de-zege/

Concentratie bij het Dictee (links) en felicitaties aan de winnaar van de liefhebberscategorie: Lizi van Vollenhoven (rechts)

Waarom het Groot Voorburgs Dictee?
De Rotaryclubs in Voorburg (RC Voorburg en RC Voorburg-Vliet) steunen het Rode Kruis Voorburg om ook dit jaar een boottocht voor alleenstaande ouderen in Voorburg e.o. te organiseren. Wilt u ook bijdragen, behalve door al meegedaan te hebben aan het Groot Voorburgs Dictee… ? Dan u kunt natuurlijk altijd ook uw gift overmaken, op de bankrekening 645719 t.n.v. Stichting Community Service Rotaryclub Voorburg o.v.v. Groot Dictee 2013.