© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Gezocht: actieve leden

Leden vertellen over het lidmaatschap

Gezocht: actieve leden

Onze Rotaryclub zoekt actieve leden. Om te vertellen over het lidmaatschap stonden we zaterdag 10 september op de Cultuur- & Verenigingsmarkt in Voorschoten.

Verscheidenheid in beroepen maakt Rotary anders dan andere clubs. Rotary Club Voorschoten-Leidschendam heeft allerlei beroepen in huis: van een onderwijzer en een verpleegkundige tot een octrooigemachtigde en een notaris. Dankzij al die verschillende kennis en ervaring hebben we elkaar veel te vertellen en weten we samen veel te bereiken.

Handen uit de mouwen

Rotaryleden zetten zich actief in voor de club en de samenleving. We steken bijvoorbeeld graag de handen uit de mouwen voor Voedselbank Voorschoten en Stadstuin Rusthout. Ook hielpen we onlangs bij de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne en binnenkort staat het oefenen van sollicitatiegesprekken met mbo-studenten op het programma.

Dinsdagavond in het Wapen van Voorschoten

Onze clubbijeenkomsten vinden plaats op dinsdag in het Wapen van Voorschoten. Die starten de ene keer om 18.00 uur, de andere keer om 20.00 uur. Elke week is er een vergadering en een interessante lezing, al hoef je er natuurlijk niet elke week bij te zijn. Op de bijeenkomsten die om 18.00 uur beginnen is er bovendien een eenvoudige maaltijd.

Vergroting van je kennis en je netwerk

Ook gezinsleden worden bij de club betrokken, zoals bij een gezellig uitstapje of een ontmoeting met de Engelse en Duitse vriendenclub. Lid zijn van Rotary betekent dus vergroting van je kennis en je netwerk, inzet voor de samenleving en levenslange vriendschappen. Op de Cultuur- & Verenigingsmarkt vertelden wij daarover.

Draai een keer mee

Rotary, is dat iets voor mij? Die vraag kun je alleen beantwoorden als je een keer meedraait, zodat jij ons en wij jou beter leren kennen. Of misschien wil je weleens een lezing geven en op die manier je netwerk uitbreiden. Heb je daar zin in? Laat het alsjeblieft weten via het contactformulier. Dan mailen wij je een paar geschikte data.