© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Klanten van Hoogvliet geven gul aan Voedselbank Voorschoten

Joost en Anita delen boodschappenlijstjes uit

Klanten van Hoogvliet geven gul aan Voedselbank Voorschoten

Zaterdag 14 mei organiseerde onze club bij Hoogvliet in Voorschoten een inzamelingsactie voor de voedselbank. Zoals iedere keer weer zorgden de gulle klanten voor een geweldige opbrengst.

In de loop van de dag mogen we maar liefst 755 producten voor de voedselbank in ontvangst nemen. Klanten die graag extra willen helpen kunnen voor 5 euro een ‘gulle doos’ kopen. Het geweldige aantal van 306 van zulke dozen gaat zaterdag over de toonbank, samen goed voor 1.530 euro ten bate van de voedselbank. Bovendien zijn sommige klanten zo vriendelijk om contant geld te schenken. Dankzij de uitstekende samenwerking met Hoogvliet kunnen we die donaties rechtstreeks toevoegen aan de totale opbrengst.

Dank voor dit prachtige resultaat

Voedselbank Voorschoten en wij danken de inwoners van Voorschoten en omgeving en de medewerkers van Hoogvliet voor dit prachtige resultaat. U helpt hiermee de gezinnen in ons dorp die tijdelijk een steuntje in de rug nodig hebben. Lezers die niet aan de actie konden deelnemen maar de voedselbank wel willen steunen, kunnen een donatie overmaken op rekening NL71 RABO 0126 6428 50, t.n.v. stichting Voedselbank Voorschoten.