© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Recordopbrengst voor voedselbank bij Albert Heijn

Bij de ingang krijgen klanten een boodschappenlijstje

Recordopbrengst voor voedselbank bij Albert Heijn

4.068 artikelen. Dat is de recordopbrengst van de inzameling voor Voedselbank Voorschoten. Onze club organiseerde de actie op 2 en 3 september bij Albert Heijn in de Schoolstraat.

“Voedselbank Voorschoten is verguld met de opbrengst van de inzameling van de afgelopen dagen bij Albert Heijn”, zegt Floris van Gulick, voorzitter van Voedselbank Voorschoten. “De afgelopen jaren hebben we minder inzamelingen kunnen houden door corona. Een resultaat als dat van deze week, meer dan 4.000 artikelen, stelt ons in staat om onze cliënten de komende maanden weer een mooi en uitgewogen wekelijks pakket aan te bieden. Opnieuw veel dank aan de inwoners van ons mooie dorp!”

Fijne samenwerking

Ook onze Rpotaryclub bedankt de klanten van Albert Heijn voor hun enorme vrijgevigheid. Bovendien dank aan Albert Heijn en Voedselbank Voorschoten voor de fijne samenwerking.

Tijdelijke aanvulling op eigen voedselvoorziening

Stichting Voedselbank Voorschoten wordt gerund door vrijwilligers en is afhankelijk van donaties in natura of geld. De wekelijkse pakketten zijn bedoeld als tijdelijke aanvulling op de eigen voedselvoorziening voor inwoners van Voorschoten die het voor korte of langere tijd financieel niet redden, met een maximum van drie jaar. Elk halfjaar wordt de financiële situatie opnieuw getoetst.