Rotary Waalwijk Golftournooi 5 Oktober 2017

Op 5 oktober aanstaande organiseert Rotary Waalwijk een golf toernooi, diner en veiling. De opbrengst van het golftoernooi en de veiling komt geheel ten goede aan het Hospice ‘Francinus de Wind’.
De prijs per flight is € 750,00. Indien er mensen zijn die halve flight willen (2 pax), dan kan dat ook! Voor die mensen die helaas overdag verhinderd zijn, maar die wel graag naar het diner en aansluitende de veiling komen, dan kan dat ook!
Wilt u meedoen; graag even een kort bericht naar onze club en dan krijgt u zo snel mogelijk bericht over de beschikbaarheid.
U kunt inschrijven voor een hele of halve flight en/of diner met daarbij een spannende en interessante veiling.
Met het thema duurzaamheid hoog in het vaandel, steunen we het 'groene' gedachtegoed. We zien u dan ook graag op de 'green'.

 

Beroepenvoorlichting HAVO-VWO

Ook dit jaar hebben de Rotary en de Lions een groot aantal mensen bereid gevonden om toekomstige studenten te vertellen hoe diverse beroepen nu echt in de praktijk zijn. Dit wordt samen met 'Het Willem' en 'Het Moller' georganiseerd. Hiermee hopen we dat de scholieren zich bewust zijn van hun vakkenpakket en een goede keuze maken voor hun beroepsopleiding.

Binnenkort meer......

 

Santa Run 17 December 2017

17 - 17 december:

Op 17 December 2017 organiseert de Rotary de vijfde Santa Run. Samen met de Scouting AZG, Het Tavenu; Verkeersregelaars en vertegenwoorders van de middenstanders in Waalwijk zorgen we voor een groots evenement voor jong en oud.

Binnenkort meer..........