Perbericht Golf 27 juli 2018

Golfen voor het Hospice de Waterlelie

Bij het Hospice De Waterlelie in Spijkenisse zijn de (speciale) bedden aan vervanging toe. Rotary Club Voorne-Putten vond dat een reden om een fundraising te organiseren voor het Hospice in de vorm van een benefiet golftoernooi. Meer dan 70 golfliefhebbers hebben de warmste dag van het jaar getrotseerd en waren vrijdag 27 juli naar Melissant gekomen om daar hun krachten te meten op de golfbaan van Roxenisse.

Ondanks de warmte werden alle 18 holes afgelopen, al was het op de momenten dat de zon doorkwam wel wat afzien. Maar voor het goede doel had men het er graag voor over en met behulp van vele liters water om de wedstrijd door te komen lukte dat heel best. Na afloop konden de deelnemers op het terras in de schaduw lekker nagenieten, waarna voorzitter Marco van Diest van de Rotary Club het Hospice De Waterlelie kon verblijden met een cheque van € 2750,-.

Hospice de Waterlelie biedt de helpende hand aan mensen die in de laatste fase van hun leven zijn gekomen. Soms is het door omstandigheden niet mogelijk om zorg en aandacht thuis te ontvangen. Vrijwilligers van het hospice scheppen met de bewoners en hun familie een sfeer waarin het leven goed is en waarin het leven losgelaten kan worden.Persbericht Droogdok

Hellevoetsluis - Afgelopen woensdag 8 augustus  werd het Educatief Instructie Model bij Droogdok Jan Blanken onthuld door wethouder Margriet Den Brok.  Deze officiële openingshandeling vond plaats tijdens de Oud Hollandse spelletjesmiddag georganiseerd door Rotary club Voorne-Putten.

Vanaf 13 uur stroomde het terrein rondom het dok vol met kinderen en hun ouders die graag een spelletje wilde spelen. Ook de Kinderkoepel was aanwezig met een aantal kinderen. Niet alleen kon er de hele middag lekker gespeeld worden er werden ook nog eens heerlijke pannenkoeken en ijsjes gegeten. 

Rotary Voorne Putten heeft Educatief Instructie Model mogelijk gemaakt omdat zij het zeer belangrijk vinden dat educatie en techniek een belangrijk aandeel krijgen in het Droogdok. 


Maandbrief

mndbrf

Veel leesplezier met de maandbrief Augustus 2018.

Lees meer