© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Paasontbijt Snoezelruimte de Kuijer

De belangstelling voor deze actie is zo groot dat we geen extra bestellingen meer aan kunnen nemen. Onze excuses als we u daarmee teleurstellen. We zijn blij met het succes van de actie!

Heeft u vragen over uw paasontbijt? Mail ons op paasontbijt@rotarywijdemeren.nl

In de avonduren en in het paasweekend kunt u ons ook via WhatsApp/SMS bereiken op 06 46 147 314. Wij bellen terug,

------------

Lekker paasontbijten voor het goede doel!

Bestel nu snel je paasontbijt en help mee aan een “SNOEZEL”badkamer voor de bewoners van Amaris de Kuijer in Nederhorst den Berg.

Direct bestellen?  Gebruik dit formulier (Link is verwijderd. De actie is gesloten)

Het paasweekend komt er al snel aan. Fijne dagen, samen ontbijten (corona-proef), beetje wandelen, relaxen of werken in de tuin. Met de actie van Amaris de Kuijer uit Nederhorst den Berg samen met Rotary Wijdemeren wordt het nog veel gezelliger.

Ontbijten voor badder plezier in Amaris de Kuijer

Met de bestelling van een paasonbijt draag je bij aan de snoezel badkamer voor Amaris de Kuijer in Nederhorst den Berg. Deze badkamer is speciaal ontworpen om de zintuigen van de bewoners te prikkelen. Denk aan warmte van het bad, herkenbare geuren, muurschilderingen, regelbare lichtwanden/projectie, - en bubbelbuizen.

Bij de Kuijer in Nederhorst kun je de heerlijke paasontbijtjes ophalen. De leden van Rotary brengen ze ook graag bij je thuis.
Voor 2 personen heerlijk verse croissants, stoer brood, zoet en hartig beleg, gekookte eitjes, vers fruit, thee en fruitsap.

Je hoeft alleen nog maar de tafel gezellig te dekken en de paasdagen kunnen beginnen.

Dit heerlijke paasontbijt voor 2 personen kost € 20. En dan draag je ook bij aan die fantastische Snoezelbadkamer.

Bestel snel. Zo doe je dat:
Met dit formulier kunt u uw paasontbijt bestellen. U kunt het ontbijt voor zowel zondag 4 april (1e paasdag) als maandag 5 april (2e paasdag) bestellen.

U kunt uw bestelling op halen bij de Kuijer in Nederhorst den Berg tussen 8:30 en 10:00. Wij bezorgen ook in de dorpen van Wijdemeren voor een meerprijs van € 5,- per bestelling. Het ontbijtpakket wordt dan vóór 10 uur ‘s ochtends afgeleverd.

Betaal en na ontvangst van de bevestiging brengen wij u gegarandeerd dit heerlijke paasontbijt.
Heeft u vragen of opmerkingen over deze actie: mail uw bericht aan paasontbijt@rotarywijdemeren.nl