© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotary Haringparty 2023

Rotary Haringparty zet zich dit jaar in voor de Vakantiebank, omdat iedereen op vakantie moet kunnen! 

 

Rotary Achterhoek-Oost en Rotary Winterswijk organiseren de jaarlijkse Haringparty. Dit is een gezamenlijke netwerkbijeenkomst geïnitieerd voor ondernemers uit de Achterhoek. Dit jaar wordt geld ingezameld ten behoeve van armoedebestrijding in Oost-Achterhoek met als specifieke doel de Vakantiebank. Het streven is om 10 gezinnen een welverdiende en volledig verzorgde vakantie op een Achterhoekse camping aan te bieden. 


Waar en wanneer?

De 7e editie van dit bijzondere evenement vindt plaats op vrijdag 16 juni 2022 van 16.30 uur tot 19.30 uur. De locatie is LEV. by Mike, Badweg 4 in Winterswijk. Ondernemers ontmoeten elkaar in een ontspannen sfeer rond het prachtig gelegen strandbad. Daarbij kan genoten worden van Hollandse Nieuwe, muziek en diverse tapas. Het eerste vaatje haring wordt geveild en tevens vindt een loterij plaats, waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Ook deze opbrengsten zijn bestemd voor de Vakantiebank. De Haringparty is een uitermate geschikte gelegenheid om bij te praten met collega-ondernemers en om nieuwe contacten te leggen. 


Gast: Hans Biesheuvel

Het openingswoord wordt dit jaar  door niemand minder dan ondernemer en investeerder Hans Biesheuvel, oud-voorzitter van MKB-Nederland en momenteel voorman van ONL voor ondernemers, verzorgd.


Sponsorpakketten 

Tijdens het evenement kunt u uw bedrijf onder de aandacht brengen en tevens uw relaties uitnodigen. Dit kan middels het afnemen van de volgende sponsorpakketten:

Maatje

€ 330,- voor 4 entreekaarten en een reclame-uiting op de websites.

Hollandse Nieuwe

€ 550,- voor 6 entreekaarten en een reclame-uiting op website en middels eigen banners/beachvlaggen tijdens het evenement.

Voor meer informatie en/of de aanschaf van uw sponsorpakketten kunt u uw Rotary-contact berichten of stuur ons een bericht via winterswijkrc@gmail.com

 

Kaarten 

De kosten voor losse entreekaarten zijn € 50,- per stuk. Deze kaarten zijn verkrijgbaar via Theater de Storm https://www.theaterdestorm.nl/voorstelling/haringparty of via je contact binnen de Rotary club. 


Met uw hulp gaan we ons doel zeker halen en wij hopen u te zien tijdens ons mooie evenement, 

Tot de 16de!

Rotary Winterswijk & Rotary Achterhoek-Oost