© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

IJsbaan Woerden feestelijk open

IJsbaan Woerden  feestelijk open

C:\Users\user\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\ijsbaan kindjes Sylvia Vos kl.jpg C:\Users\user\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\IJsprinses Gerlinde.jpg

Schaatsbaan vrijdag 8 december open (foto Sylvia van Halm) Op de foto met IJsprinses Gerlinde (foto PR)

Woerden, 1 december 2017 -  De Rotary-IJsbaan op het Woerdense Kerkplein gaat vrijdagavond  8 december feestelijk van start. Op en rondom de ijsbaan is die avond veel leuks te beleven. Om 19.30 uur opent zangeres Gerlinde als speelse IJsprinses met een aantal Disney-songs de ijsbaan. Daarna is er gratis schaatsen voor de kids. Die kunnen ook op de foto met IJsprinses Gerlinde tijdens een speciale fotosessie. De ijsbaan is sfeervol verlicht, en klinken kerstsongs en het hele Woerdense stadshart ademt tijdens de Woerden Winter Fair (8 en 9 december) een gezellige wintersfeer.

IJsplezier voor kinderen

Met hulp van een groot aantal vrijwilligers en sponsoren lukte het de Woerdense Rotaryclubs ook dit jaar weer een baan van echt ijs neer te leggen in het stadscentrum. De baan is open tot zondag 7 januari. Doel van de Rotaryclubs is de Woerdense jeugd t/m 12 jaar een aantal uren ijsplezier te bezorgen. Kinderen van de Woerdense basisscholen komen er tijdens schooltijd gratis met hun klassen schaatsen. Buiten de schooltijden is de ijsbaan, na betaling van een bescheiden entreebedrag, toegankelijk voor jong en oud.   

De ontwikkelingen bij de ijsbaan zijn te volgen op de website www.ijsbaanwoerden.nl, via Twitter @IJsbaanWoerden, en op Facebook en Instagram (ijsbaanwoerden).