© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

IJsbaan foto's delen

IJsbaanfoto’s delen

 

Woerden, 19 december 2016 -  Wie foto’s neemt op de Rotary-ijsbaan op het Woerdense Kerkplein maakt dit jaar kans iets te winnen. Onder het motto ‘Deel je ijsbaanfoto en win een leuke prijs’ worden bezoekers van de ijsbaan opgeroepen hun leukste foto met de tag #ijsbaanwoerden te delen via hun favoriete social media (Twitter, Facebook, Instagram).

Het prijzenpakket bestaat uit twee cadeaubonnen van 25 euro, aangeboden door Intertoys Woerden, en twee heerlijke vlaaien, gesponsord door Multivlaai Woerden. Een deskundige jury kiest de vier leukste foto’s uit.

De Woerdense IJsbaan is geopend tot zondag 8 januari. Vrijwilligers en sponsoren zorgen samen met de Woerdense Rotaryclubs en Rotaract voor veel winters plezier. Zelf of met de kinderen schaatsen, kijken naar een spannende curlingwedstrijd of een glühwein drinken op het terras bij de baan: voor jong en oud is de ijsbaan weer een trekker in het centrum. 

Het programma met openingstijden van de baan is te vinden op de website www.ijsbaanwoerden.nl. Meer informatie ook via twitter @IJsbaanWoerden, en op Facebook en Instagram (ijsbaanwoerden).

 

Foto: Wie z’n foto deelt kan een leuke prijs winnen