© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Laatste kaartjes voor het lenteconcert

Laatste kaartjes voor Lenteconcert

Woerden, 6 maart 2017 - Deze week zijn de laatste kaartjes te koop voor het Lenteconcert, dat de twee Woerdense Rotaryclubs samen met hun Oudewaterse collega’s op zondag 12 maart organiseren. Het Lenteconcert vindt die zondag ‘s middags plaats in de sfeervolle Sint Franciscuskerk in Oudewater.

Op het programma staan het 1e strijkkwartet van Dmitri Shostakovich, het Te Deum van Arvo Pärt en de Mis in C klein van Wolfgang Amadeus Mozart.

Het wordt uitgevoerd door het Studentenkoor Amsterdam, vier goede solisten en het strijkorkest Lundi Bleu. Veel vrijwilligers en sponsoren uit Woerden werken er enthousiast aan mee, ook om zo de kosten laag te houden en een zo hoog mogelijke opbrengst te krijgen.

Het concert is ook ‘door jongeren voor jongeren’, want de opbrengst gaat naar kinderen in het Groene Hart. De revenuen van het concert komen namelijk terecht bij de Stichting Leergeld Groene Hart, die kinderen in gezinnen met beperkte financiële middelen een stapje vooruit helpt.

Toegangskaartjes kosten € 30,- inclusief een leuke ‘goodie bag’. Het concert begint om 14.30 uur (kerk open vanaf 14.00 uur) en eindigt rond 17.00 uur. Kaartjes zijn per mail te bestellen bij lenteconcert2017@gmail.com.

Voor meer informatie: www.studentenkooramsterdam.nl; www.lundibleu.nl; www.leergeld.nl/groenehart; www.rotary.nl