© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Lenteconcert op 12 maart 2017 in Oudewater

Lenteconcert op 12 maart 2017 in Oudewater

In het Groene Hart weten we hoe je met top-concerten jong en oud verbindt. Op zondag 12 maart 2017 vindt in Oudewater een Lenteconcert plaats. Het Studentenkoor Amsterdam en orkest Lundi Bleu voeren het concert in de Oudewaterse Sint Franciscuskerk op een ontroerend mooie manier uit. Op het programma staan het Te Deum van Arvo Pärt en de Mis in C klein van Wolfgang Amadeus Mozart.

Drie Rotaryclubs in de regio (Oudewater, Woerden en Woerden Oude Rijn) tekenen voor de organisatie. Toegangskaarten kosten € 30,-.  De kaartverkoop begint in januari, via  lenteconcert2017@gmail.com

De opbrengst van de concerten die de Rotaryclubs in het Groene Hart organiseren is voor projecten voor jongeren. De revenuen van het Lenteconcert gaan naar de Stichting Leergeld Groene Hart. Deze stichting probeert te voorkomen dat kinderen in minima-gezinnen door geldgebrek in een isolement raken. 

Met het concert van vorig jaar (een uitvoering van de Matthäus Passion) werd 10.000 euro opgehaald voor het begeleiden en steunen van vluchteling-studenten.