© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

IJsbaan Woerden zaterdag weer open

IJsbaan Woerden zaterdag weer open!

Woerden, 30 november 2015 (persbericht) - Zaterdag 5 december gaat de ijsbaan Woerden op het Kerkplein officieel open. Vanaf 9.30 uur ’s morgens kan iedereen die vrij wil schaatsen er terecht.

Veel te beleven

In de openingsperiode (tot en met 3 januari) is er op en rond de ijsbaan weer van alles te beleven van de populaire curlingcompetitie en het ‘vrij’ curlen tot leuke arrangementen met restaurant Van Rossum en een Straatvoer-evenement. Bij de knusse koek-en-zopie op het plein kan in wintersfeer genoten worden van warme chocolademelk en glühwein.

Ruim 1950 basisscholieren komen dit jaar met hun klas tijdens schooltijd gratis schaatsen. Buiten de schooltijden is de ijsbaan, na betaling van drie euro, toegankelijk voor jong en oud. Er kunnen ook schaatsen gehuurd worden. Actuele openingstijden van de ijsbaan, een initiatief van Rotary en Rotaract Woerden, zijn te vinden op de website.

Het volledige programma van de ijsbaan is te vinden op de website www.ijsbaanwoerden.nl. De ijsbaan is ook te volgen op twitter @IJsbaanWoerden en op de facebookpagina’s IJsbaanWoerden en CurlingcompetitieIJsbaanWoerden.