© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

IJsbaan zoekt vrienden

IJsbaan Woerden zoekt vrienden

Woerden, 18 november 2014 – De Woerdense ijsbaan zoekt (betalende) vrienden. Voor het vijfde achtereenvolgende jaar is de organisatie er met veel moeite in geslaagd om sponsors voor het evenement te vinden. Daarmee wordt het ook dit jaar op het Kerkplein weer een mooi winters feest.

Maar om de begroting echt sluitend te krijgen en ook de continuïteit voor volgende jaren te garanderen heeft de ijsbaan betalende vrienden nodig. Voor 50 euro kan iedereen laten zien dat hij of zij de ijsbaan een warm hart toedraagt. Alle ouders die nu met veel plezier met hun kinderen naar de ijsbaan komen, kunnen zo ook zelf bijdragen aan terugkeer van de ijsbaan in volgende jaren.

Vriend worden van de ijsbaan kan via de website www.ijsbaanwoerden.nl onder de button Sponsoring

De ijsbaan is dit jaar open vanaf zaterdag 6 december en wordt volledig gefinancierd met behulp van sponsors en bescheiden inkomsten uit kaartverkoop en verhuur van schaatsen. Basisschoolleerlingen kunnen er tijdens schooltijden gratis met hun klas schaatsen. Alle werkzaamheden voor, rond en op de baan worden verricht door vrijwilligers, onder meer van de Woerdense Rotaryclubs en Rotaract (de organisatoren van het evenement).

De ijsbaan is te volgen op de website www.ijsbaanwoerden.nl, via twitter @IJsbaanWoerden en op de facebookpagina IJsbaan Woerden.