© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Winnende taart dit weekend bij Versluis

Winnende taart dit weekend bij Versluis

De winnende taart van Pascale Nederhof

De taart waarmee Pascale Nederhof afgelopen zaterdag de eerste prijs in de bakwedstrijd ‘Heel jong Woerden bakt’ won, is dit weekend te koop bij Bakkerij Versluis. In de Voorstraat en op het La Fontaineplein in Woerden biedt de bakker het frambozentaartje aan, zodat iedereen die dat wil kennis kan maken met het winnende baksel. Het taartje, door de bakkers van Versluis gemaakt met verse frambozen, frambozenmarmelade en botercrème, staat in de winkels op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart en kost € 12,50.

Heel jong Woerden bakt, een bakwedstrijd voor jongeren georganiseerd door Rotary Woerden Oude Rijn, Buurtwerk Woerden, en Wij zijn Woerden-jong, begon in november met een voorronde. Veertien jongeren met een Marokkaanse, Nederlandse, Somalische, Syrische en Turkse achtergrond volgden daarna vijf workshops. Een daarvan, waarin ze een aantal basics voor taartenbakken leerden, vond plaats in de bakkerij van Versluis. De jonge bakkers leerden al samenwerkend ook van elkaars gewoonten en cultuur.

Eerste prijswinnaar Pascale Nederhof mag zich dit jaar ‘Beste jonge Meesterbakker van Woerden’ noemen. Naast die titel won ze ook een cadeaubon van € 250,-.

Meer info op www.heeljongwoerdenbakt.nl.