© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Heel Jong Woerden Bakt: inschrijven kan nog net!

Heel Jong Woerden Bakt: inschrijven kan nog net!

Woerdense jongeren gaan weer lekker bakken (foto Irma van Dam)

Nog tot en met vrijdag 20 december kunnen jongeren zich inschrijven voor Heel Jong Woerden Bakt! De leeftijdsgrens is op verzoek net verruimd: jongeren van 12 tot 20 jaar, Nederlands of uit een andere cultuur, kunnen meedoen.

Heel Jong Woerden Bakt is een laagdrempelige bakwedstrijd, speciaal bedoeld om jonge Woerdenaren met een niet-Nederlandse achtergrond in contact te brengen met geboren en getogen jonge Woerdenaren. Om samen lekker bezig te zijn, te leren van elkaars leven en lol te maken tijdens bakactiviteiten. Ook wie nog nooit een bakblik heeft ingevet, kan gerust meedoen. Het gaat om het meedoen en om creatief zijn, niet om het maken van supermoeilijke taarten. En er zijn nog mooie prijzen te winnen ook. Heel Jong Woerden Bakt heeft nog genoeg plaats voor veel meer deelnemers!

Ben of ken je zo’n jongere die mee wil doen? Geboren en getogen in Nederland of met een andere nationaliteit of achtergrond (bijvoorbeeld Syrisch, Somalisch, Turks, Marokkaans)? Of heb je beroepsmatig of als vrijwilliger te maken met ‘oude’ en ‘nieuwe’ Woerdenaren? Help ons dan en breng dit vrolijke project onder de aandacht. Overal liggen folders en flyers, in het Nederlands en ook in het Arabisch. Of kijk gewoon op www.heeljongwoerdenbakt.nl. Inschrijven kan nog tot en met aanstaande vrijdag!