© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Veel actie rond IJsbaan Woerden

Veel actie rondom IJsbaan Woerden

Zelf je ijssculptuur hakken is best spannend (foto Sylvia van Halm)

Rondom de Rotary-IJsbaan op het Woerdense Kerkplein is ook in de kerstvakantie weer veel te beleven. Op 21 december is er voor de tweede keer de mogelijkheid om zelf ijssculpturen te hakken (van 12.00 tot 16.00 uur). Inschrijven vooraf is niet nodig: meedoen kan als er plek is. De kleintjes krijgen op zondag 22 december nog een keer de kans om met Elsa en Olaf uit Frozen op de foto te gaan (van 12.30 tot 16.30 uur). Op zaterdag en zondag 28 en 29 december rijdt van 12.30 tot 16.30 de vrolijke Kerstexpress door het stadshart. En uiteraard wordt er ’s avonds volop gecurled op de ijsbaan – altijd leuk om naar te kijken!

IJsplezier voor kinderen en volwassenen

De IJsbaan is ook dit jaar weer de plek waar de Woerdense jeugd (t/m 12 jaar) met hun schoolklas ’s morgens gratis komt schaatsen. Buiten de schooltijden is de ijsbaan, na betaling van een bescheiden entreebedrag, toegankelijk voor jong en oud.  ’s Avonds hangt er de zinderende spanning van de Curlingcompetitie, of wordt juist lekker ontspannen curling gespeeld door families en vrienden.  

Een grote groep vrijwilligers, sponsoren en jongeren ‘op maatschappelijke stage’ werkt met JCI Het Groene Hart en de Rotaryclubs Woerden en Woerden Oude Rijn samen om er ook dit jaar weer een feest van te maken.

De ontwikkelingen bij de ijsbaan zijn te volgen op de website www.ijsbaanwoerden.nl, via Twitter @IJsbaanWoerden, en op Facebook en Instagram (ijsbaanwoerden).