© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Banketletteractie voor Anna's Huis

Zou de Goede Sint wel komen? Hopelijk gooit het Coronavirus geen roet in het eten. Één ding is zeker, de heerlijke banketletters van de befaamde Banketbakkerij Patisserie Buter uit Zaandam komen er wel weer aan. 

Voor slechts 12,75 euro per banketletter draagt u bij aan het goede doel wat we dit jaar ondersteunen:

Anna’s Huis nabij het Zaans Medisch Centrum. Anna’s Huis is hét inloophuis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden uit de Zaanstreek. Een plek waar mensen terecht kunnen voor laagdrempelige psychsociale steun, revalidatie en praktische hulp als zij dat nodig hebben. In 2019 zijn al meer dan 1.500 cliënten ontvangen door een grote groep enthousiaste, speciaal opgeleide vrijwilligers.

Het (voort)bestaan van Anna’s Huis is volledig afhankelijk van donaties, giften en opbrengsten uit goede doelen acties.

Een fantastisch doel om te steunen. Helpt u mee?

De niet te versmaden banketletters worden geleverd in een fraaie kartonnen doos tezamen met een speciaal geschreven gedicht over het goede doel van dit jaar. En bestelt u meer dan 25 banketletters dan kunnen deze – voorzien van uw bedrijfslogo – bij u thuis of bij uw bedrijf bezorgd worden. En anders wordt uw bestelling via uw contactpersoon bij Rotary Zaanstad bezorgd. 

Neem voor uw bestelling contact op met uw contactpersoon bij Rotary Zaanstad, of stuur een mail naar rotaryzaanstad@gmail.com zodat wij contact met u kunnen opnemen voor uw bestelling.

Doe mee, ondersteun Anna's Huis en geniet deze Sinterklaas van die overheerlijke roomboter banketletter!