Blauwe Loper officieel in gebruik genomen

Een heugelijk dag donderdag 16 augustus voor mindervalide Nederlanders. Voor het eerst bestaat er nu de mogelijkheid om met rolstoel, elektrische rolstoel, scootmobiel en rollator gemakkelijk bij de zee te komen. Tussen de strandpaviljoens Thalassa en Ahoi is, door crowdfunding, een 'Blauwe Loper' gelegd die dat mogelijk maakt. Yorick v.d. Vlugt, het boegbeeld en een van de initiators van het project, had de eer om na het doorknippen van het lint, als eerste naar zee te rijden. Het werd voor velen een emotionele ceremonie.

 

Rotary reikt mooie cheques uit aan goede doelen - 12 april 2018

Namens de Rotaryclub Zandvoort (RCZ) heeft voorzitter Maarten van Wamelen maandagavond de revenuen van de Zandvoort Circuit Run 2018 uitgereikt aan de twee goede doelen van dit jaar. Tevens werden twee deelnemers blij gemaakt met mooie prijzen die ze gewonnen hadden bij de verloting die gekoppeld was aan hun inschrijving via de website van organisator Le Champion. Het werd een feestelijke avond in strandpaviljoen Plazand.

 

Nieuwe beamer voor de Branding - 5 april 2018

Activiteitenbegeleidster Marijke ten Haaf van Kennemerhart werd vorige week dolblij gemaakt met een ‘Qwiek’. Dat is een beamer die zowel op het plafond als op de muur kan projecteren. Zaken als films en foto’s, liefst van vroeger, zijn voor met name patiënten van de gesloten afdeling van het Huis in de Duinen, de Branding, heel waardevol.
We zijn zo ontzettend blij met de sponsoring van Onderling Hulpbetoon en Rotaryclub Zandvoort, die dit samen mogelijk hebben gemaakt.

 

Zandvoortse Circuit Run in teken van Fonds Gehandicapten Sport - 29 maart 2018

De Zandvoort Circuit Run heeft ook deze editie weer meer deelnemers naar Zandvoort getrokken dan het jaar daarvoor. Meer dan 12.000 deelnemers stonden vanaf 13.00 uur te trappelen om hun prestatietocht over de 12 kilometer te volbrengen. Dit alles
voor de eigen prestatie en voor het goede doel: Fonds Gehandicaptensport (FGS).

 

Burgemeester en wethouder samen over de finish - 28 maart 2018

Het Rotary VIP team heeft deze editie van de Runners World Zandvoort Circuitrun weer een prachtig bedrag opgehaald voor de lokale goede doelen en het Fonds Gehandicaptensport. Deze sportieve teamprestatie kwam mede tot stand door de deelname van burgemeester Niek Meijer en wethouder toerisme en economie Gerard Kuipers.