Belevingsbos

ROTARY BELEVINGSBOS ZEEWOLDE

Rotaryclub Zeewolde ontwikkelde samen met Staatsbosbeheer aan de Groenewoudseweg het belevingsbos De Zevensprong. Een speelbos met een avonturenpad en elke dag weer volop gelegenheid om te spelen en de natuur te ontdekken. Geurbuizen, muziekschalen, een reuzengroot spinnenweb, hutten, een gezonken schip, een heksenhuisje, houten bruggen, klimmen, klauteren en spelen: dat kun je in het belevingsbos.

Eén maal per jaar organiseert de Rotaryclub Zeewolde, met behulp van maatschappelijk stagiairs, vrijwilligers en met Staatsbosbeheer, een gratis evenement voor basisschoolkinderen tot 9 jaar. Op die ene dag komt het bos tot leven en vind je er sprookjesfiguren en kunnen kinderen meedoen in een levend bosverhaal.
Woonkamer HD:Users:Chris:Desktop:Schermafbeelding 2017-06-25 om 17.59.33.png

Ook dit jaar - op zondagmiddag 28 mei 2017 - was het een spannende en vooral gezellige middag voor kinderen én hun begeleiders. Er was weer een hoop plezier te beleven, dit keer voor kinderen die graag een lieve fee helpen, met als beloning een lekker schepijsje! Het sprookjesverhaal werd speciaal voor het speelbos geschreven. Ook voor mensen met peuters in kinderwagens is het verhaal en de route door het speelbos goed te volgen.

Waar vind je het Belevingsbos?
Aan de Groenewoudseweg 7, via het betonnen fietspad, achter het gebouw van Staatsbosbeheer.

Foto’s Belevingsbos 2017