30 september: Fiets mee in de Liever de Liemers Fietsronde

Zin om te fietsen door het mooie Liemerse landschap én tegelijkertijd een goed doel steunen? Zondag 30 september kan dat. Rotaryclub Zevenaar verzorgt dan de Liever de Liemers Fietsronde. Iedere fietsliefhebber is welkom.

Schrijft u vandaag nog in!

Als u zich vandaag nog online inschrijft, weet u zeker dat u op 30 september 2018 meedoet. Ook krijgt u 2,50 euro korting. Klik hier en u komt direct op het inschrijfformulier.

Fietstocht met beleving

De Liever de Liemers Fietsronde is een fietstocht met volop gezelligheid en muziek. De fietsroute is ongeveer 40 km. Liever een kortere route? Er is een eenvoudige doorsteek mogelijk, waardoor de route ongeveer 25 km wordt. In alle gevallen fietst u door het prachtige Liemers landschap.

Fietst u mee?

- Opstappunten: ’t Centrum (Dorpstraat 78, Babberich) en het Horsterpark (Duiven)

- Kinderen t/m 12 jaar gratis

- 7,50 euro pp bij voorinschrijving (via deze website)

- 10 euro pp bij betaling aan de start

- 2 gratis consumpties per betalende fietser

U fietst voor ‘Eindeloos Musiceren’

De opbrengst van de Liever de Liemers Fietsronde is bestemd voor het goede doel ‘Eindeloos Musiceren’. Oftewel, muziek voor ouderen. Dit project is een muzikale buurtzorg die het werk van mantelzorgers en verzorgenden makkelijker maakt en het welzijn verhoogt van mensen met dementie.

Muziek voor dementerende ouderen

Met de opbrengst van de Liever de Liemers Fietsronde kunnen er door verzorgingshuizen en bejaardencentra in de Liemers Mp3 spelers, luidsprekers, koptelefoons en spotify abonnementen worden aangeschaft.

Opleiding voor vrijwilligers

Daarnaast wordt het mogelijk om vrijwilligers te trainen, zodat zij in hun eigen buurt of dorp de persoonlijke favoriete muziek kunnen achterhalen van degene met een dementie. Kortom, draagt u bij in dit cadeau?

Initiatief van Rotary Zevenaar

De Liever de Liemers Fietsronde is de opvolger van de Liever de Liemers Cultuurprijs. Tien edities lang kon talent zich van zijn, haar of hun beste kant laten zien op het podium van het Musiater. De Liever de Liemers Fietsronde is totaal anders, maar de rode draad blijft de Liemers. De fietstocht haalt het beste van de Liemers naar boven.

Schrijf u vandaag nog in!

Volg de fietsronde op @LieverdeLiemers op Facebook.

Sympathisanten Liever de Liemers Fietsronde

En ook:

·

Huisartsenpraktijk Brugman, Zevenaar

·

Payroll for All

·

SRM SchadeRisio Management