Intercity meeting

Op donderdag 3 april jl heeft RC Zevenbergen e.o. de tweede Intercity meeting voor Rotaryleden in West-Brabant georganiseerd.

Op deze avond kwam Maarten van Rossum op geheel eigen wijze uitleg geven over de situatie in de Oekraïne en zijn visie geven op de Nederlandse economie. De geplande spreektijd van 70 minuten werd ruimschoots overschreden zonder dat de aandacht van de zaal verslapte. Een pittige discussie over de missie naar Mali en zijn visie op de eenvoud binnen de Rotaryclub als afsluiting zorgden ervoor dat in een prettige stemming nog nageborreld werd aan de gezellige bar van De Borgh in Zevenbergen.

De spreekbeurt van Maarten van Rossum werd voorafgegaan door een driegangen keuzediner, geserveerd aan tafels waaraan leden uit verschillende Rotaryclubs zaten. Een prima tafelschikking vooraf zorgde ervoor dat daardoor vele nieuwe contacten zijn gelegd en dat er veel uitwisseling is geweest tussen de clubs over succesvolle projecten en manieren van fundraising.

De derde intercitymeeting heeft nog geen organiserende Rotaryclub, en hopelijk wordt deze snel gevonden. Het zou jammer zijn als twee bijzondere en succesvolle bijeenkomsten geen opvolging krijgen.