Victory 4 all won de hoge hoed prijs van de kartdag.

VICTORY 4 ALL eerlijke kansen op een betere toekomst voor kinderen in Zuid Afrika.

Rotary-club Zevenbergen draagt hieraan haar steentje bij !!

Op woensdagavond 3 mei heeft de Rotary-club Zevenbergen een check van € 1.000,-- overhandigd aan Martin v-d Werken + Ad Ardon uit Klundert als leden van de organisatie Victory 4 All.

Uit handen van Leo van ’t Westende (voorzitter kartcommissie v-d Rotary) ontvingen zij dit bedrag als extra goede doel wat was voorgedragen door de deelnemende bedrijven aan de jaarlijkse Rotary- bedrijvenkartdag welke dit jaar op zaterdag 11 maart 2017 te Dordrecht heeft plaatsgevonden.

Naast een spannend kartevent was er een fantastische dag-opbrengst van ca. € 13.000, wat o.a. gebruikt wordt voor de jaarlijkse Biesbosch boottocht voor ouderen, en viel Victory 4 All dus ook in de prijzen !!

De oprichters (Johan en Astrid Vos) van Victory 4 All wonen al jaren in Zuid-Afrika (Jeffrey’s Bay) en proberen dmv ondersteuning door vele instanties kinderen een kans te geven op een betere toekomst door hen goed onderwijs en begeleiding aan te bieden incl. alle hiervoor benodigde voorzieningen zoals schooltjes – leermiddelen etc.

Inmiddels zijn er door Victory 4 All div. projecten gerealiseerd en hopen wij al Rotary-club Zevenbergen via deze donatie aan dit goede doel ook een steentje te kunnen bijdragen.

Dank aan de deelnemers van de kartdag 2017 en de kartcommissie-leden van de Rotary-club Zevenbergen voor hun inzet waardoor deze geldelijke bijdrage is mogelijk gemaakt.