Er komt weer een Ondernemers Gala. Save the date: 10 mei 2019!!

Beste ondernemer,

Rotary Zevenbergen e.o. organiseert op 10 mei 2019 het Ondernemersgala Moerdijk. Een ideale avond om uw relaties te onderhouden of uw netwerk uit te breiden onder het genot van culinaire hoogstandjes. We verwelkomen u graag van 18.30 uur tot 24.00 uur in de prachtige en sfeervolle ambiance van "De Stad Klundert”, Molenstraat 33 te Klundert.

Verkiezing meest Duurzame ondernemer/onderneming

Wie vindt u de meest innovatieve ondernemer van Moerdijk?

Nomineer uw kandidaat uiterlijk 15 april 2019 via rotaryondernemersgala@gmail.com. Vermeld in uw bericht de naam van het bedrijf en geef een korte motivatie.

Een deskundige jury, onder voorzitterschap van Jac Klijs, burgemeester van de gemeente Moerdijk, beoordeelt de genomineerden. Uit een voorselectie van drie genomineerden wordt uiteindelijk een winnaar gekozen. Op de avond zelf wordt bekend gemaakt wie de titel Meest duurzame ondernemer van Moerdijk een jaar lang mag dragen.

Bernice Notenboom

is een Nederlands klimaatjournaliste, beroepsavonturierster en filmmaakster. Ze is met name bekend geworden door de televisieserie Klimaatjagers en de tv-documentaire Seablind. Lange tijd schreef zij onder andere voor National Geographic.

Bernice gaat op extreme expedities om het veranderende klimaat een gezicht te geven. Wat de gevolgen van de klimaatverandering zullen zijn voor mens, dier en planeet, dat wil ze laten zien. Tijdens het ondernemers gala vertelt over haar ervaringen en de gevolgen van het veranderende klimaat.

Steun de slachtoffers van de orkanen in de Filipijnen
Met uw aanwezigheid steunt u een goed doel: de bouw van woningen voor slachtoffers van de tyfoons in de Filipijnen. Als Rotaryclub zijn staan onze koffers gepakt voor onze tweede bouwreis op 24 januari a.s. We hebben met eigen ogen gezien dat het geld goed terecht komt en gaan de volgende vier woningen (twee huizen) bouwen. De netto opbrengst van het Ondernemersgala zal wederom ten goede komen van de bouw van woningen voor de allerarmsten.


Uw vragen of nominatie voor het Ondernemersgala kunt u sturen naar: rotaryondernemersgala@gmail.com. Wij zouden het enorm op prijs stellen om uw bedrijf of instelling en uw gasten te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Commissie Ondernemersgala Moerdijk 2019


Frank van Kuijck, Pieter den Hollander, Ton van Eck en Ferdinand van den Oever