NL Doet

NL Doet

Het Oranje Fonds organiseert jaarlijks samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Rotaryclub Zoetermeer-Zegwaart probeert elk jaar als klusser tijdens de actie een klus te klaren en financieel extra ondersteuning te bieden.

Ook dit jaar organiseren wij onze “NL DOET” actie ten bate van het Inloophuis. Het Inloophuis wordt gerund door vrijwilligers. Koffie/ thee en faciliteiten worden gratis ter beschikking gesteld ten behoeve van mensen die behoefte hebben aan een luisterend oor, een praatje of enig ander intermenselijk contact. Eénmaal per maand wordt een luxe lunch geserveerd. Jaarlijks nemen de leden van Rotary Zoetermeer Zegwaart zo’n lunch over. De vrijwilligers van het Inloophuis krijgen deze lunch aangeboden. Dat betekent (voor)bereiden, tafels dekken en uitserveren, opruimen van een luxe lunch voor ruim 40 personen. Wim Blansjaar is hierbij de horecaspecialist voor inkoop en culinaire adviezen.