Kunst aan de IJssel stopt.

http://www.kunstaandeijssel.nl/inmages-prog/logo-nieuw-tekst.gif

2019-08-019 Kunst aan de IJssel stopt

Na 20 jaar iedere laatste zondag van augustus aan de IJsselkade ‘Kunst aan de IJssel’ met veel plezier te hebben georganiseerd, hebben wij dit jaar helaas het besluit genomen om te stoppen met die evenement.

Door reorganisatie aan de IJsselkade zijn we de laatste 2 jaar al uitgeweken naar het historische ’s-Gravenhof. Hierdoor leunden we dicht tegen de Brocantemarkt aan die ook diezelfde dag op de markten plaatsvindt. Wij kregen de indruk dat het unieke karakter van ‘Kunst aan de IJssel’ niet meer geheel op zichzelf stond.

Wij danken alle kunstenaars, sommigen al vanaf het begin, die de afgelopen jaren met al hun kunst, energie en enthousiasme ‘Kunst aan de IJssel’ tot een mooi evenement hebben gemaakt.