© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Onze club doneert €1.000 aan de IJsvogel

IJsvogel ontvangt €1000,- !!

Gisteren ontving het Activiteitenfonds van de Swinhove Groep locatie De IJsvogel een mooie gift van € 1000,- van de Rotary Club Zwijndrecht Waal en Devel.

Het Activiteitenfonds is 6 jaar geleden opgericht door de heren Huib van Loon en Bas Stellaard, die daarvoor ook nauw betrokken waren bij de ontwikkeling van de IJsvogel in Vivera-verband. Met het Activiteitenfonds zamelen zij geld in waarmee leuke dingen worden georganiseerd voor de wijkbewoners van Nederhoven en de bewoners van de IJsvogel zelf. Hierdoor heeft de IJsvogel een belangrijke wijkfunctie gekregen en voor deze inspanningen ontvingen beide heren eind vorig jaar de gemeentelijke onderscheiding, De Heugel.

Namens de Rotaryclub Zwiijndrecht Waal en Devel bood community service voorzitter Gerard Vaandrager de cheque van €1.000,- aan beide heren aan, die deze dankbaar in ontvangst namen. Vele bewoners van de IJsvogel en uit de wijk Nederhoven waren bij deze feestelijke uitreiking aanwezig. De cheque werd direct doorgegeven aan Michel Herremans, die verantwoordelijk is voor alle activiteiten in Brasserie De IJsvogel. Met deze cheque én nog een bedrag van het activiteitenfonds zelf zal de agenda van de brasserie weer gaan volstromen met allerlei leuke en gezellige bijeenkomsten. Daarbij is iedereen uiteraard van harte welkom!

Donateurs welkom

Het wordt voor het fonds steeds moeilijker om aan donaties te komen. Gelukkig is er een aantal vaste donateurs, maar iedere bijdrage, particulier of zakelijk, wordt heel erg op prijs gesteld. U kunt een donatie doen via bakrekeningnummer NL80 INGB 0663527953 t.n.v. Bas Stellaard o.v.v. Activiteitenfonds.