© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Inschrijving Verkerkloop 2020 opent vrijdag 31 januari

Zwijndrecht, 14-01-2019 – vanaf vrijdag 31 januari aanstaande is de inschrijving geopend voor de 43ste editie van de Verkerkloop in Zwijndrecht. Het hardloopevenement vindt plaats op woensdagavond 13 mei en zal plek bieden aan 3500 hardlopers van jong tot oud. Inschrijven voor de 5 en 10 km en de bedrijvenloop is mogelijk via www.verkerkloop.nl

De 43ste editie van de Verkerkloop zal traditiegetrouw bestaan uit het Zwijndrechts Scholenkampioenschap voor deelnemende basisscholen, de 5 en 10 kilometerloop voor individuele hardlopers en de 5 en 10 kilometerloop voor bedrijventeams. Nieuw deze editie is de definitieve toevoeging van de 10 km voor bedrijventeams na een succesvolle pilot.

Nieuwe website en logo voor de Verkerkloop


Deelnemers kunnen zich inschrijven via de vernieuwde website www.verkerkloop.nl. Ook heeft het hardloopevenement een nieuw logo geadopteerd.

Inschrijven mogelijk vanaf 31 januari


Inschrijven voor de 5 en 10 kilometerloop voor individuele hardlopers en bedrijventeams is mogelijk vanaf vrijdag 31 januari en gebeurt volledig digitaal via de website. De inschrijving is geopend tot en met zondag 10 mei. Deelname aan individuele loop kost €7,50, bedrijventeams betalen €200,- per team met een oplopende korting bij meerdere teams. Deelnemers van de bassischolen worden via de eigen school opgegeven. Deelname voor deze kinderen is gratis. Iedere deelnemer ontvangt een medaille en eigen downloadbare finishfoto en video.

Over de Verkerkloop:


Editie 2019 was met  bijna 3500 deelnemers waarvan 1100 scholieren het grootste sportevenement van Zwijndrecht en tevens één van de grootste jeugdlopen van Nederland. Meer informatie is te vinden op www.verkerkloop.nl