© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Loop mee met de Verkerkloop !

ZWIJNDRECHT - Woensdag 16 mei aanstaande wordt voor de 41e keer de Verkerkloop gehouden door de Verkerk Groep in samenwerking met Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel. Door de jaren heen is de Verkerkloop uitgegroeid tot het grootste sportevenement van Zwijndrecht en wordt een aanzienlijk geldbedrag opgehaald voor het goede doel.

Afbeelding met persoon, boom, buiten, groep

Beschrijving is gegenereerd met zeer hoge betrouwbaarheid

Zoals ieder jaar heeft de organisatie van de Verkerkloop samen met Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel het goede doel bepaald waar de opbrengst van de loop naartoe gaat. Deze bijdrage komt vooral uit de opbrengst van de Bedrijvenloop. De Bedrijvenloop is in 1999 door de Rotaryclub in het leven geroepen als onderdeel van de Verkerkloop, om zo geld in te zamelen voor het goede doel. Ook dit jaar zetten de leden van de club zich weer actief in om zoveel mogelijk sponsoren te werven. 60% van de het opgehaalde geldbedrag gaat naar het hoofddoel van de Verkerkloop, namelijk de ‘Schoolbus Natuureducatie’. In de Zwijndrechtse Waard krijgen de kinderen van alle basisscholen al 10 jaar natuurlessen in de natuur. Het vervoer van deze kinderen naar de buitengebieden wordt echter steeds meer een uitdaging voor de kinderen en scholen. Vandaar dat de Verkerk Groep en Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel zich samen inzetten voor het faciliteren van een schoolbus, speciaal voor deze natuurlessen. Naast het hoofddoel, gaat 40% van de opbrengst naar goede doelen in binnen- en buitenland.

Aanmelden
Wilt u als individuele loper of met collega's als bedrijventeam meedoen? Ga dan naar www.verkerkloop.nl en schrijf u vandaag nog in. Op deze website vindt u ook meer informatie over de Verkerkloop zelf. Wilt u met uw bedrijf het evenement en zo het goede doel sponsoren? Neemt u dan gerust contact op met Arend Hofland via email: hoflanda@xs4all.nl of telefoon: 06 53 89 27 46.

Afbeelding met persoon, weg, buiten, boom

Beschrijving is gegenereerd met zeer hoge betrouwbaarheid