© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rally voor Prinses Beatrix Spierfonds

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 16 september is het weer zover. Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel organiseert de jaarlijkse Rotary Rally voor het goede doel. Dit jaar gaat de opbrengst van de Rally naar het Prinses Beatrix Spierfonds voor onderzoek naar de erfelijke spierziekte FSHD.

De Rotary Rally is een gezellige en sportieve puzzelrit waaraan deelgenomen kan worden met een 'gewone' auto in de Tourklasse of met een 'classic car' in de Vintageklasse. De Rally wordt zoals altijd georganiseerd door Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel en uitgezet door een team professionals. De Rally wordt dit jaar voor de 15e keer gereden, deze Lustrum Editie krijgt daarom een extra feestelijk tintje.

Elk jaar gaat de opbrengst van de Rotary Rally naar een goed doel. Dit jaar is dat het Prinses Beatrix Spierfonds voor onderzoek naar de erfelijke spierziekte FSHD. FSHD is een spierziekte die in eerste instantie de spieren in het gezicht en rond de schouders en armen verzwakt. De gezichtsuitdrukkingen gaan verloren en daarna de kracht in armen, buik en benen. Leven met FSHD is leven met onzekerheid. Wat vandaag nog gaat, kan morgen misschien niet meer. Voor meer informatie, zie de website www.prinsesbeatrixspierfonds.nl.

Vanwege het lustrum is gekozen voor een bijzondere start-/finishlocatie in de gemeente Leerbroek, gelegen in de streek Vijfheerenlanden. Deelnemers worden bij Restaurant Onder De Pannen verwelkomd met koffie met gebak voordat ze beginnen aan een prachtige rit door het gebied van de Linge. De kosten voor deelname aan de Rally bedragen € 70 per equipe. Dit is inclusief koffie met gebak, routebescheiden, rallyschild, lunchpakket voor 2 personen en 2 consumpties na terugkomst bij Ames tijdens de afsluitende borrel en prijsuitreiking. Het aansluitende Rallybuffet is dit jaar extra aangekleed vanwege het lustrum. De kosten hiervoor bedragen € 20 p.p. inclusief 1 consumptie. Wegens de Lustrum Editie krijgt iedere 15e inschrijving een gratis Rallybuffet voor 2 personen aangeboden!

Wilt u meer informatie over de Rally of wilt u zich meteen inschrijven? Ga dan naar www.rotaryrally.nl. Op de website vindt u ook informatie wanneer u wilt sponsoren en/of als bedrijf deel wilt nemen aan de Rally.