© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Save the Date: 15 september Rotary Rally 2018


Zaterdag 15 september is het weer zover: de 16e Rotary Rally.

Zoals afgelopen september reeds aangekondigd werd, gaat er het een en ander veranderen. De uitzetters die ons 15 jaar lang getracht hebben om de tuin te leiden zijn er mee gestopt en twee ervaren rallyrijders uit onze club zijn al druk bezig een mooie en leuke Rally uit te zetten.


Afbeelding met boom, buiten, gras, weg

Beschrijving is gegenereerd met zeer hoge betrouwbaarheid


Het volgen van de juiste route zal wat makkelijker lijken waardoor u niet snel zult verdwalen maar na afloop zult u wellicht toch verrast zijn wat u fout hebt gedaan. Het competitie element zal duidelijk aanwezig zijn maar deels anders dan voorgaande jaren zodat we wellicht heel andere winnaars zullen krijgen.

De invulling van de dag zal ook anders zijn dan u gewend bent geweest. We hebben een nieuwe hoofdsponsor die een nieuw element van de dag zal invullen. Halverwege de route zal meesterkok Ad Janssen van het Kasteel van Rhoon voor alle deelnemers een culinair 2-gangen lunch verzorgen en er komt een concours d'elegance bij het kasteel voor de oldtimers.

We eindigen wel weer zoals de afgelopen jaren bij onze andere hoofdsponsor Ames te Zwijndrecht. Ditmaal geen barbecue maar tijdens een gezellige aangeklede borrel verwachten we rond 17.00 tot 17.30 de prijsuitreiking te doen.

Wat is het goede doel dit jaar? Het nieuwe prinses Maxima Centrum te Utrecht, een door Kika gesteund initiatief, waar alle specialismen voor kinderoncologie uit heel Nederland wordt samen gevoegd. Een fantastisch initiatief die voor veel kinderen met kanker een optimale behandeling zal gaan betekenen.

Kortom, genoeg redenen om dit jaar (weer) deel te nemen aan de Rotary Rally. We rekenen dan ook op een hoge opkomst. In juni zal de inschrijving worden geopend, houdt u daarom uw mailbox goed in de gaten maar ook onze website www.rotaryrally.nl.