Kerstpakkettenactie ook in 2016 weer een succes!

Ook in 2016 mocht Rotary Zwolle Noord weer meedoen met de kerstpakkettenactie Zwolle. Doel was dit jaar 2.100 kerstpakketten samen te stellen. Rotary Zwolle Noord heeft op 17 december de hele dag boodschappen ingezameld in de Jumbo in Holtenbroek.

 

NL Doet geslaagd!

Ook dit jaar heeft Rotary Zwolle Noord actief meegedaan aan NL-Doet. Op zaterdag 11 maart waren we met z’n zestienen present in ‘onze’ speeltuin Wipstrikkwartier, in de wijk van Urbana, waar wij wekelijks bijeen komen, dus ook een beetje ‘onze wijk’. Er waren weer veel nieuwe klussen. Het was mooi weer en het was leuk dat de burgemeester en wethouders er ook waren om onze broodjes te smeren en uiteraard ook de handen uit de mouwen te steken.

 

Opbrengst verloting Rotary Zwolle Noord voor Voedselbank

Voedselbank

Rotaryclub Zwolle Noord heeft zich het afgelopen jaar op verschillende manieren ingezet voor de Voedselbank Zwolle. Daarbij is gekozen voor een combinatie van 'doen' en 'doneren'. Zo hebben leden van onze club geholpen bij het inzamelen en inpakken van levensmiddelen maar heeft er ook een verloting plaatsgevonden ten bate van de Voedselbank. Op 24 april jl. hebben Erik Traas en Arne Poirot namens Rotaryclub Zwolle Noord de opbrengst van deze verloting aangeboden aan het bestuur van de Voedselbank Zwolle.