Welkom

Goedendag bezoeker,

U bent terecht gekomen op de pagina van Rotary Katwijk-Noordwijk. Opgericht 12 november 1948.

Rotary Katwijk-Noordwijk maakt deel uit van een wereldwijde organisatie van service clubs. Alleen al in Nederland telt de club rond de 20 000 !! leden verdeeld over 476 clubs

Wij zijn met ongeveer 35 leden , mannen en vrouwen, wonend of werkend in Katwijk, Noordwijk of Noordwijkerhout e.o. De leden zijn werkzaam of werkzaam geweest in verschillende beroepen in het bedrijfsleven, overheid of semioverheid. Contacten op basis van vertrouwelijkheid staan voorop. Wij delen kennis en ervaring, zowel zakelijk als privé met ruimte voor persoonlijke gesprekken. 

Wij organiseren jaarlijks een aantal activiteiten of geven onze medewerking aan goede doelen. In de periode 2019/2020 zijn dat o.a. NL Doet, Soirée en Blanc, kerstmarkt in Noordwijk, bloemenverkoop tbv Polio de Wereld uit, zonnebloemen verkoop en het senioren kerstdiner. 

Wij komen op donderdagavond bij elkaar (behalve de eerste donderdag van de maand) in Noordwijk Palace hotel/Radisson Blu hotel. De bijeenkomsten zijn van 18.00 tot 20.00 uur. Hierbij zijn veelal interessante gastsprekers aanwezig.

Ons jaarthema is culinair. Lezingen met dit thema en ook andere actuele onderwerpen komen aan bod.

Aad Kraaij

Voorzitter 2019-2020

Activiteiten

31 augustus Braderie Oranjever.Katwijk vdPerkstraat

Ontmoet ons bij de kraam. Ditmaal met kleine plantjes voor het goede doel   

sept/oktober Bloembollen verkoop tbv Polio de wereld uit

Er wordt gewerkt aan het organiseren van een Wijn- en/of  Whisky proeverij.

Kerstmarkt

Kerstdiner voor senioren

maart 2020 NL Doet

juni 2020  Soirée en Blanc


Lid worden

Lid worden van Rotary club Katwijk-Noordwijk geschiedt in principe op voordracht van zittende leden. Belangstellenden kunnen natuurlijk wel van hun belangstelling in lidmaatschap blijk geven.

Wilt u een keer kennis maken dan kan dat het gemakkelijkst op onze “Open club” bijeenkomsten. Meldt u zich hiervoor aan bij het secretariaat.

hartog@obeliskboedelbeheer.nl  EN jfasentveld@hetnet.nl

Wellicht zien wij elkaar daar een keer.