© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Locatie wekelijkse bijeenkomst
Strand Katwijk
Vuurtoren Noordwijk
Clublogo
Nieuwe Focus
Lees Meer
Rotary club Capelle aan de IJssel regelde in China tienduizenden mondkapjes voor de zorg in Capelle
Lees Meer
RLI District 1600
KLIK HIER
IHE Delft institute
Klik hier

Welkom

Goedendag bezoeker,

U bent terecht gekomen op de pagina van Rotary Katwijk-Noordwijk. Opgericht 12 november 1948.

Rotary Katwijk-Noordwijk maakt deel uit van een wereldwijde organisatie van service clubs. Alleen al in Nederland telt de club rond de 20 000 !! leden verdeeld over 476 clubs

Wij zijn met ongeveer 32 leden , mannen en vrouwen, wonend of werkend in Katwijk, Noordwijk of Noordwijkerhout e.o. De leden zijn werkzaam of werkzaam geweest in verschillende beroepen in het bedrijfsleven, overheid of semioverheid. Contacten op basis van vertrouwelijkheid staan voorop. Wij delen kennis en ervaring, zowel zakelijk als privé met ruimte voor persoonlijke gesprekken. 

Wij organiseren jaarlijks een aantal activiteiten of geven onze medewerking aan goede doelen. In de periode 2019/2020 waren dat o.a., Soirée en Blanc, bloemenbollenverkoop tbv Polio de Wereld uit, zonnebloemen verkoop en het senioren kerstdiner. 

Wij komen meestal op donderdagavond bij elkaar (behalve de eerste donderdag van de maand) in Noordwijk Palace hotel/Radisson Blu hotel. De bijeenkomsten zijn van 18.00 tot 20.00 uur. Hierbij zijn veelal interessante gastsprekers aanwezig.

Door Covid-19 is besloten om het programma aan te passen.

Aad Kraaij en Natascha Hondebrink

Voorzitters 2020-2021

Activiteiten

Ons nieuwe project: Hier begint de zee. Niets ingooien svp. kon eindelijk worden opgestart na verruiming van de Coronamaatregelen.

De vervuiling van de zee komt via rivieren en kanalen, maar ook via vuil dat in putten wordt gestort. Met de gemeente Katwijk hadden wij de afspraak in april de eerste honderd tegels te gaan plaatsen bij regenputten. Covid-19 gooide roet in het eten.  Op 2 juli was het dan zo ver. In bijzijn van 2 wethouders en een meester stratenmaker werd de eerste steen gelegd van de 100 stenen die inmiddels zijn gesponsord door inwoners en bedrijven van Katwijk.

Hoogheemraadschap Rijnland heeft een toezegging gedaan voor de Rijn- en Bollenstreek regio geld ter beschikkbing te stellen voor de tegels.

Rotary clubs worden hierbij uitgenodigd hun gemeenten te benaderen om deze actie te ondersteunen.

Wilt u bijdragen aan deze actie door één of meerdere tegels te doneren om zo de vervuiling van de zee onder de aandacht te brengen. Neem dan contact op met het secretariaat.

   

sept/oktober Bloembollen verkoop tbv Polio de wereld uit

Er wordt gewerkt aan het organiseren van een Wijn- en/of  Whisky proeverij. 

december Kerstdiner voor senioren

2020  Soirée en Blanc afgelast

Lid worden

Lid worden van Rotary club Katwijk-Noordwijk geschiedt in principe op voordracht van zittende leden. Belangstellenden kunnen natuurlijk wel van hun belangstelling in lidmaatschap blijk geven.

Wilt u een keer kennis maken dan kan dat het gemakkelijkst op onze “Open club” bijeenkomsten. Meldt u zich hiervoor aan bij het secretariaat:

hartog@obeliskboedelbeheer.nl  EN rvanvreedendaal@planet.nl

Wellicht zien wij elkaar daar een keer.